Pomoc

Dostałam kupon zgłoszeniowy do wypełnienia i nr konta na który mam wpłacić 35 zł .Jaką mam pewność czy to nie oszustwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomoc

Masz 100% pewność że to oszustwo 😎
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomoc

NIGDY NICZEGO nie wpłacaj z góry aplikując o pracę. Żadna normalna firma nie robi takich rzeczy, nigdy, żadnych "weryfikacji" czy innych "opłat za rekrutację". Ściema, oszustwo. Pewnie nawet nie sprawdziłaś co to za firma, czy istnieje i jakie są o niej opinie, prawda?

czasem wierzyc mi sie nie chce jak bardzo duza jest glupota ludzka ;-) 100% PEWNOSCI,ZE TO JEST WYLUDZENIE KASY. TO FIRMA MA CI PLACIC A NIE TY FIRMIE ;-)

Dziewczyna nie wie, więc zadaje pytanie. Szuka odpowiedzi, a to nie jest głupota.

No właśnie, nie najeżdżajcie tak tej biednej dziewczyny o nicku ~Dorota. Chciała jedynie zasięgnąć info. Co w tym złego, mhm ?? Każdy pracodawca, który żąda od potencjalnego kandydata do pracy jakiejś kasy jest wg. mnie kolejnym oszustem / naciągaczem. Często też można spotkać oferty pracy bez danych kontaktowych - takie "oferty" należy omijać szerokim łukiem i w ogóle na nie nie odp., bo są to najczęściej skupy Twoich danych osobowych w celach marketingowych (reklamowych), pożyczkowych, kredytowych itp.
Trzymaj się ciepło Dorotko w ten długi weekend i powodzenia w znalezieniu stałej pracy życzę !!!

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...