Lolka - opinia (1) Nie polecam, jedyne czego oczekuje szkoła to pieniądze. Lolka Uczennica - opinia (1) Ogromnie żałuję, że zaczęłam naukę w szkole. 590 zł za jeden dzień w... Uczennica Uczennica - opinia (1) Ta szkoła to jedna wielka pomyłka. Od początku widać, ze nastawieni na... Uczennica
pssw gdynia (1) Szkołę ukończyłam w czerwcu tego roku. Wiele osób pytało mnie o opinię i... student Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych - jest super... (1) Super szkoła..... jol Moja ocena PSSW (3) Szkołę skończyłam nie cały rok temu, długo czekałam, czy wystawić opinię. Ale... N.M Marta - opinia (1) Jestem po wizażu oraz charakteryzacji w tej szkole- mogę ją polecić.... Marta Jest O.K. (1) Jestem słuchaczką, nie potwierdzam opinni .... dlamnie jest O.K. Kosmetyków... ola szczerze odradzam (1) skończyłam pierwszy rok studium i jestem wielce rozczarowana niskim poziomem,... absolwentka Jestem na pierwszym roku... (2) ...jest super. Polecam wszystkim, którzy kochają wizaż i stylizację. Byłam na... nati Znam kilka osób, które kończyły tą szkołę (3) Generalnie z relacji wynika, że jest fajnie, mozna powiedzieć niezła zabawa. abcd Ale jakie zarobki? (1) No właśnie... bardzo napaliłam się na to szkołę, ale czy można zarobić na tym... amonaris muszę się sprężać (1) Czasami jest "lajtowo ",ale tak w ogóle to dużo wymagają od uczniów, ciągle... martyna POLECAM. (1) ...jest O.K.... oNa Jestem w trakcie nauki... (1) ...jest O.K. Niedługo dyplom, a potem chyba charakteryzacja... natalia SKOŃCZYŁAM PSSW DWA LATA TEMU... (1) ...jestem zadowolona, pracuję w zawodzie, miło wspominam okres nauki. Teraz... iwona POLECAM... (1) POLECAM... maya SKOŃCZYŁAM PIERWSZY ROK... (1) ...ale tak naprawdę najlepsza jest charakteryzacja. Z niecierpliwością... Dina Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych jest niepubliczną szkołą policealną, wpisaną do ewidencji szkół pod numerem 44/SZ. (1) Tak zaczyna się podstawowa informacja o szkole...Nie rozumiem "byłej... MAC Szkoiła nie posiada uprawnień szkoły publicznej! (1) Właśnie skończyłam roczny kurs, za który w sumie zapłaciłam około 5000... była uczennica