no to teraz się dowiecie kim jest admin i jak się boi kaczora bo na pewno nie zaproponuje kaczorowi nagrody za 8000000 wpis a kaczor jest tak chciwy że nawet na lizaka nie da za te nasze wypociny
Dobra, powziąłem informacje, że do postów na forum są zliczane także posty spod artykułów, zatem ustaliłem, że namierzymy pierwszego zalogowanego użytkownika z forum, który doda pierwszy post powyżej 8mln.. no chyba że trafi akurat w tę liczbę, ale prawdopodobieństwo jest niewielkie.
Myślę że taka osoba może otrzymać nagrodę (którą muszę jeszcze wymyślić).
Jeszcze 40 wpisów Mo_ i będziesz dumną posiadaczką trzeciej gwiazdki :) Aleś Ty wojownicza.
FK masz absolutną rację. Żeby było sprawiedliwie dla forumowiczów świadomych rozpisania konkursu powinien być jeszcze konkursplus.
Czy zauważyliscie jak duuuużo piszę? I zawsze zalogowana :)
Szybciej niż sądziłem to nastąpi. Wszystko przez komentarze do artykułów, których ilość trudno jest przewidzieć. Może już w poniedziałek szczęśliwy zwycięzca zostanie poinformowany o nagrodzie. 8-]
Gdzie byliście jak przekraczaliśmy 8 "baniek"? 8-P
Jako że około 9 m-cy temu było 7400000 postów, to średnio licząc za jakieś 6 m-cy będziemy świętować okrąglutką dziesięciomilionówkę (poprawcie mnie jeśli się mylę). Z tej okazji można pomyśleć o jakimś gifcie dla szczęśliwca.
Vilette stuknęła ósmą banieczkę 17/08. Czyli na kolejny milion przyszło nam czekać około 10 m-cy. Jestem sceptyczny co do szansy, aby pierwszy post z ośmiocyfrowym numerem padł jeszcze w tym roku.
Z drugiej strony.. Forum jest nieprzewidywalne :D