Porada prawna w sprawie pracy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam.
Czy na forum jest może osoba która zna się na prawie pracy i zechciałaby mi udzielić porady informacji w tej sprawie - pracy, byłabym bardzo wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Porada prawna w sprawie pracy

Na forum zadaje się konkretne pytania i użytkownicy w miarę swojej wiedzy odpowiadają, zdarza się że bzdury. Jak chcesz porady prawnej to idź do prawnika, on przynajmniej jest ubezpieczony od plecenia głupot :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za odp, ale o tym akurat nie chciałabym aż tak publicznie opowiadać i szukam osoby byc może jakiejś mamy która akurat jest na macierzyńskim, a może akurat ktoś taki się znajdzie. gdybym miala kase to nie zawracałabym głowy na forum i poszłabym prywatnie, a tu własnie z kasą kiepsko i dlatego szukam pomocy na forum :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

możesz też podejść do inspekcji pracy, tam ci też podpowiedzą

z tym tez problem gdyż mieszkam 35km od najbliższego urzędu a nie mam z kim teraz dzieciaczków zostawic, ale dziękuję

To zadzwon do insepkcji. Przez tel tez taka porade dostaniesz

Dzwoniłam lecz ciągle mnie gdzieś przełączali lub kazali dzwonić pod inne nr a Ci odsyłali z powrotem ale nie ważne poszukam sobie w google kogoś

Wątek nieaktualny

Porady prawne w formie online udzielają eksperci z prawa pracy z portalu prawnego http://www.e-prawnik.pl , co prawda ja porad z prawa pracy tam nie brałem, ale przeglądając artykuły w wolnej chwili sprawdzałem co tam więcej mają do zaproponowania i było właśnie doradztwo prawne online :P

Witam, proszę pytać. Na co dzień zajmuje się prawem pracy.

Amadzia5, przestań ściemniać - pisz o co chodzi!
Opisz pokrótce swój problem, to będziemy wiedzieć z czym mamy do czynienia.

A jeśli potrzebujesz BEZPŁATNEJ porady prawnej w trójmieście to wujek google się nie pogniewa...skoro musisz być taka tajemnicza.

Witam,

Ja jestem prawnikiem udzielam porad prawnych proszę o kontakt kancelaria@kancelaria-fides.pl

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...