Poradnia Dziecięca

Nie wiem jak obsługa przy osobach dorosłych, ale jeżeli chodzi o panie z rejestracji w poradni dziecięcej to jest przykra pomyłka!!!!! Pani Urszula jest osoba wysoce niekompetentna, opryskliwa i bardzo nie miłą. Ja osobiście zamierzam złożyć oficjalna skargę ponieważ nie pierwszy raz ta pani potraktowała mnie bardzo nie ładnie. Pani się wydaje, z mam 24 lata 2 letniego synka i można mnie z tego tytułu traktować jak gówniarę. Co do lekarzy to nie mogę powiedzieć bo są naprawdę wspaniali czas zmienić rejestracje i można będzie z''przyjemnością'' tam chodzić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Poradnia Dziecięca

Bardzo krzywdząca opinia o Paniach w rejestracji!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

brak słow sa nie przeszkolone i wiecznie nie ma terminow i wieczne narzekanie ze to wina funduszu ale mysle ze miejsca sa trzymane dla swoich i na tym to polega pani bozenka brak słow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Powinnny być dla wszytskich jednakowe nie wiem , ktora to Pani Bożenka ale też jedna z Pań pielęgniarek jest opryskliwa i chyba pomysliła sie z powołaniem Pani taka blondynak krotko obcięta jest tam jedna z nowych chyba zresztą wszyscy lekarze dobrzy i pielegniarki odeszły do innych przychodni przepraszam Pani dr Rzeczycka jest ok kompetentna ale nie=stety jedyna wracając do Pani pielegniarki to prosze posłuchac Pani jest dla nas nie zapomini Pani
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

~ddd przeczytaj co napisałaś/eś jeszcze raz, bo nie sposób tego bełkotu zrozumieć. Wypadałoby najpierw nauczyć się gramatyki, a dopiero później pisać obraźliwe opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co do rejestracji to jako tako nie narzekam, ale dr. Kowalewska to calkowita pomylka. Nie miala pojecia jak powinien wygladac pepek po odpadnieciu pepowiny, na nasze pytania nt wrastajacego paznokcia naszego synka powiedziala ze nie wie czy tak powinno to wygladac, a przez jej niedoinformowanie nasz synek bedzie mial opoznione USG bioderek o prawie miesiac. Odradzam ta Pania doktor wszystkim mlodym mamom!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0