Porażka
Witam, nigdy wczesniej nie wystawialam nikomu zlej opinii, ale niestety w tym wypadku musze by ostrzec inne dzieczyny przed tym co mi sie przydarzylo kilka dni temu. Otoz szukalam fryzjera od paru miesiecy, po licznych wizytach wciaz nie bylam zadowolona ze swojego koloru. Zobaczylam salon Vivien ktory zostal wyrozniony jako najlepszy na Pomorzu w 2010 wiec ucieszylam sie ze wreszcie mi sie uda. Chcialam wrocic do swojego naturalnego koloru, ciemnego blondu i zrobic sobie NATURALNE refleksy, ktore odrobine rozjasnia twarz..jak wyszlam na swiatlo dzienne okazalo sie ze mam wlosy koloru ciemnego brazu a refleksy to biale pasma zaczynajace sie raz od srodka glowy lub tez od 1/3 i wygladajace jak duze platynowe placki nierowno rozlozone na calej glowie a nie refleksy o ktore prosilam.Wyglada to po prostu smiesznie. Maz skwitowal ze wygladam jak Wiedzmin a ja mialam i mam zepsuty humor..Na szczescie odzyskalam pieniadze za ta nieudana fryzure. Nie chce od razu pisac ze caly salon jest zly bo moze ja mialamPecha ale to pojedyncze doswiadczenie bylo totalna porazka-nigdy nie wygladalam tak zle,poza tym gl. problem juz nie jest nawet to, tylko fakt ze wyszlo zupelnie co innego niz prosilam