Porażka

Moje dziecko uczęszcza do przedszkola. Wraca i mówi, że się nudzi, że nie ma fajnych zabawek, że są połamane samochdziki. Faktycznie, jak zaglądam do sali, to widzę, że w pokoju ma więcej zabawek niż w przedszkolu na kilkanaścioro dzieci. Co do jedzenia - też mówi, że nie jest smaczne i że nie ma dokładek. Kadra ok, panie miłe i zaangażowane, jedynie pani dyrektor.... Kobieta zimna i wyrachowana, ponadto nie ma podejścia do dzieci - mój bąbelek wiecznie się na nią skarży, że krzyczy i nic nie pozwala robić. Ja odradzam! Na Osowie są fajniejsze przedszkola! Moje dziecko niebawem wypiszę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Porażka

To chyba żart w Pani wykonaniu mówiąc fajniejsze przedszkola miałam dziecko w innej placówce płaciłam jak za super warunki a była lipa i wtedy doceniłam że kolorowe gniazdko jest ok mój synek chodzi do dziś nigdy nie był głodny bo kanapki do 17 stoją na stoliku obiady są dobre co do tego jestem pewna bo osobiście jadłm jeśli Pani dziecko ma ochotę na rarytasy to sory .dziwię się że jeszcze Pani do tych lepszych nie przeniosła .Panią dyrektor znam od 7 lat i to co Pani pisze to skandal poprostu nie pozwala aby dzieciaki na głowę wchodziły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Porażka

Polecam Kolorowe Gniazdko. Panie bardzo opiekuńcze, miłe, pomocne. Pani dyrektor - super kobieta, wiadomo - jest szefową, musi trzymać rękę na wszystkim i musi też pilnować wymogów formalnych, co nie jest łatwe. Na zebraniach, jasełkach czy innych imprezach przyjdzie i pogada z każdym rodzicem. Moja Jagódka od pierwszych dni chodzi z uśmiechem. Lepszej opieki nie znalazłabym. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0