Porażka

Z przykrością stwierdzam ,że ego p.Krzysztofa znacznie przerasta jego umiejętności fryzjerskie.Pierwszy raz wyszłam z salonu fryzjerskiego z bólem głowy.Panowie Mateusz i Krzysztof bardzo głośno rozmawiali między sobą komentując i wyśmiewając wygląd kobiet z pierwszych stron gazet.Niedopuszczalne!!!Do tego dowiedziałam się wiele o planach panów na najbliższy tydzień choć wcale mnie to nie interesuje.Chaos i harmider.Pokazałam p.Krzysztofowi zdjęcie mojego dotychczasowego koloru włosów i poprosiłam o taki własnie kolor.Niestety nie udało mu się go osiągnąć.Pomijam,choć zapłaciłam więcej niż standardowo bo jakaś mieszanka itd i itp... Ale najbardziej ubolewałam nad obcięciem.Do umycia włosów jako tako.Po umyciu dramat.Włosy odmawiały posłuszeństwa. Zaczął mi się robić rasowy przedziałek choć go w życiu nie miałam.Za dużo zostawił włosów z tyłu z długości i doprawdy nie wiem jaki był zamysł - choć mienił się p.Krzysztof mistrzem fryzjerstwa krótkich włosów .Chyba w swoich snach .....Nie polecam nikomu.Ceny zdecydowanie za wysokie w stosunku do mizernego efektu!Porażka!!!Rekomenduję kursy z fryzjerstwa i savoir vivre.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Porażka

Savoir vivre to podstawa dla Pana Krzysztofa! Potwierdzam w 100%.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Porażka

Szanowna Pani Jolanto ... bo tak ma pani na imię . Może opisała by Pani cała sytuacje a nie tylko pisać oszczerstwa na czyjś temat . Przy zapisywaniu się na wizytę trzeba uwzględnić co bedzie wykonywane !!! Mam dwie ręce i nie jestem w stanie zrobić innej usługi dużo bardziej rozbudowanej niż wizyta umówiona . A ponadto umówiła Panią na wizytę koleżanka i z tąd błąd w zapisie . Koleżanka zapisała Panią no uzupełnienie odrosty i czesanie a nie na koloryzacje pełną i padną oraz czesanie ma Pani bardzo gęste włosy i nie pracujemy na akord by zrobić dana usługę !!! Tylko każda klientka jest obsłużona w swoim czasie i jest poświęcone maksimum uwagi !!! Proszę zobaczyć na Facebooka PRACOWNIA FRYZJERSKA KRZYSZTOF tam są nasze prace i nie zgodzę sie z tymi opiniami Krzysztof Rogal . Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0