Re: Poród Gdynia Redłowo - pytanie.
Po remoncie super-sale dwu lub trzyosobowe, z wlasna lazienka co jest ogromnym komfortem. Czysto i przyjemnie:) Opieka poloznych -dla mnie bez zarzutu. Zarowno polozne,ktore byly przy porodzie jak i te zajmujace sie opieka poporodowa - zawsze sluzyly pomoca,niezaleznie od pory dnia i nocy. Mam porownanie z Kliniczna-tam jak w fabryce,doczekac sie poloznej czy p.laktacyjnej -czasem pol dnia minie zanim ktos przyjdzie.. pod tym wzgledem Redlowo na mega plus. Jedyne ALE mam do opieki lekarskiej niestety. Personel mega mlody i bardzo wyluzowany- mam na mysli podejscie medyczne. Ja rodzilam SN po pierwszej CC i nikt nie skontrolowal mi stanu blizny w trakcie porodu! Zszyta zostalam tak, ze szwy mi wrosly w cialo zanim minela doba,w ktorej powinno sie je zdjac. No i wyszlam z mega krwiakiem krocza,ktorego nikt nie zauwazyl - obchody lekarskie na zasadzie pytan czy wszytstko ok.,na inf.ze boli i pyt.czy to normalne ze jestem spuchnieta-lekarz nie dotykajac nawet miejsca o ktorym mowa, na oko ocenil ze wszystko ok.
Moja rada-jak cos niepokoi po porodzie ,to trzeba cisnac zeby zbadali, lepiej tak niz potem wracac kilka razy na IP jak w moim przypadku..
2
1