Poród Swissmed

Dziewczyny poprosze o jakieś swieze opinie dotyczace porodu, czytałam inne wątki ale są już stare... Cena za poród naturalny to 5500 :( strasznie duzo, ale może warto, w koncu za wesele placi sie o wiele wiecej, a dla mnie narodziny maleństwa są ważniejsze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poród Swissmed

dziewczynki, tu jest raczej oblężenie. Jak przyszłam rodzić to tylko jedno miejsce wolne było. Z tego co rozmawiałam, to sporo babek po traumach związanych z pierwszymi porodami tu przychodzi, część jest też takich co mają problemy z cesarkami w innych szpitalach mimo wskazań niestety nie chcą robić. O i jest tu teraz chyba jednen wcześniaczek. Mają inkubatory jakby coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ta koleżanka w końcu jest tam położną, czy tam rodziła? Zdecyduj się :)

No i co "zbieranina "pisze Wam prawdę z pierwszej ręki bo moja koleżanka jest tam położną a jeżeli nie chcecie prawdy to czekajcie na "pieśni pochwalne".Powodzenia.

czekamy na relacje ostatnio rodzacych !

Zainspirował mnie pewien wpis powyżej i napiszę, że forum to w sumie też zbieranina, każdy może napisać co che ;P

No patrz, a ja chcę tam rodzić.

bardzo dziękujemy za opinię osoby, która coś tam podsłyszała.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba już mało kto chce tam rodzić, lekarze - zbieranina, położne - zbieranina a płacić trzeba jak za najbardziej luksusowy personel. Moja koleżanka która tam rodziła twierdzi, że nie widziała żeby jakaś salowa tam sprzątała. Za co płacić 5500 ???

dziewczyny opisujcie porody w swiss pliss.

czekamy na relacje, zadna forumka nie rodzila ostatnio w swissie?

Dziewczyny wpisujcie wrazenia

Betrisa, daj koniecznie znać. Mam abonament w LuxMedzie z zakładu pracy i zastanawiam się, czy w ogóle będzie taki abonament u nas albo możliwość dokupienia pakietu z porodem. Zawsze to chociaż trochę taniej.

mam abonament w lux medzie, a jak teraz podpisali umowę ze swissem to tam mają różne pakiety z porodem. Muszę tylko zobaczyć opcje i wybiorę jakąś. To będzie obowiązywać po 1 listopada

Betrisa a czego dotycza te zniszki?"

No ja z wywoływaniem chciałabym tez czekać jak najdłużej bo nie chce tej oksytocyny....ale boje się zeby nie namowili mnie na duzo szybszy poród...dlatego juz troche zaczynam w nich watpic....

ma być dziewczynka :) no i muszę doczekać do listopada bo lux med będzie miał jakąś umowę ze swissem to się jeszcze na jakąś zniżkę załapię może :) Na razie w poniedziałek mam się stawić to mi zrobią usg i już badania dokładniejsze co i jak przed porodem, a jutro odbieram wynik posiewu mam nadzieje,że się draństwo odczepiło. Jak nie to chcą żeby przyjechać w miarę szybciej to dają antybiotyk tylko to tak ciężko wiedzieć kiedy jechać tak w miarę szybciej. Ja z tych co raczej na ostatnią chwilę :)

czekamy na relacje

Prosze o wpisy

Czy nikt nie rodzil w swissmedzie?

Betrisa a spodziewasz sie chlopca czy dziewczynki?