Poród w szpitalu Morskim w Gdyni Redłowie

Witam . Mam termin porodu wyznaczony na koniec marca 2013 r. Jestem w 25 tygodniu ciąży i jeszcze nie spakowałam torby , ponieważ nie za bardzo wiem co do niej włożyć . Proszę o pomoc i podanie takiej listy co konkretnie potrzeba właśnie tym szpitalu . Dziękuje i pozdrawiam Karolina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Poród w szpitalu Morskim w Gdyni Redłowie

Hexusia, Karolkarumia- ja również chodzę do dr. Żółtowskiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyznam się szczerze, że mam dwóch lekarzy do których chodzę. U doktora Adasia byłam wczoraj. Chodzę do niego raz na miesiąc lub co półtorej miesiąca teraz w trakcie ciąży. Tak naprawdę uczęszczam do niego od 3 lat.
Raz w miesiącu stawiam się też w Gamecie.

ja chętna na zwiedzanie porodówki :)

Ania a próbowałaś najpierw rodzic naturalnie czy od razu była decyzja lekarzy o cc? Od czego to zalezy? Z tego co czytałam to dużo tam cc. Ale plus tego taki, że chociaż znieczulenie się dostaje a przy normalnym porodzie nie :-(

Ja rodziłam w Redłowie 2 miesiące temu. Wszystko ok, moim lekarzem jest dr Żółtowski, którego polecam. Porodówka oki, ja miałam cc, i też wszystko zgodnie z planm poszło. Więc ogólnie jestem zadowolona. Jedna Pani pediatra do bani, nazwiska nie pamiętam, coś na B.. po za nią wszyscy lekarze, położne itd bardzo sympatyczne i pomocne. Co do higieny szpitala, to cóż, wg mnie pozostawia dużo do życzenia, ale na szczęście najczęściej nie jest się tam zbyt długo i da się przetrwać. Często brak papieru toal, więc warto mieć swój. Jak coś chcecie wiedzieć, pytajcie, chętnie odpowiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to nawet nie znam. Ale przynajmniej wiem, gdzie jest Swissmed...bo po przeciwnej str ulicy jest ta przychodnia specjalistyczna i tam zawsze chodzę robić wszystkie badania przed wizytą u lekarza.
A masz już listę co trzeba wziąć dla siebie i maleństwa? Bo myślę, że jakbyśmy sie tam pojawiły to może ktoś nam da takową listę...byłoby miło.

Chodzę do dr. Raniszewskiej do Swissmedu w Gdyni

A też chodzisz do dr.Adama Żółtowskiego? Czy raczej masz w Rumii jakiegoś swojego?
No to teraz tylko zgadać się z resztą i można jechać.

byłam w szpitalu w redłowie tylko na izbie przyjęć na porodówce bo się żle poczułam ponad miesiąc temu . z miłą chęcią się wybiorę z Wami dziewczyny. Ja mam wizytę w poniedziałek u lekarza

Hej Karolkarumia :-)...my to pewnie we dwie będziemy leżały o ile w terminie wszystko pójdzie. Też chciałabyś się wybrać na odwiedziny porodówki?

Cześć MAMoDawidka ja również mam termin na 30,03

No proszę jak to łatwo się zgadać :-) Hexusia a na kiedy masz wizytę? Bo ja dopiero na 29 styczna a myślałam, żeby jego się zapytać czy jest możliwość oprowadzenia nas przez kogoś jakbyśmy tam w kilka kobitek się wybrały. Myślę, że on powie czy to jest możliwe czy nie i jeśli tak to do kogo sie zgłosić w razie chęci wizyty oddziału porodowego.

Doktor Adaś jest też moim ginekologiem ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm ciekawe spostrzeżenie. Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam i nie zamierzam więc żadnej położnej ani nikogo innego tam nie znam. Poza dr.Żółtowskim, który tam pracuje, odbiera porody i jest obecnie moim ginekologiem :-).
Ale wracając do tematu to myślę, że można spróbować.

A myślicie, że znalazł by się ktoś kto by nas tam oprowadził? bo ja wątpię że spodoba im się grupa babek w ciąży:) Ja tam byłam 3 lata temu ze szkołą rodzenia p. Iwony Guć i "zwiedzaliśmy" wszystko nawet salę do cc i salę na których się leży już po te czteroosobowe

Hejka dziewczyny. Jestem tu nowa a termin mam na 30 marca.
Chętnie bym się wybrała w następnym tygodniu na wizytę w szpitalu w redłowie więc możemy się umówić np. na pętli 105

to będziesz miała świeższe informacje ode mnie ;) i dasz mi znać.

No skoro piszę w wątku o szpitalu Redłowskim to raczej, że tam ;)

Bombelkowa a ty gdzie rodzisz ?? Pewnie pisałaś ale nie chce mi się wątków trzepać ;) Leniwa się zrobiłam przez ciążę ;)

ja bym się chętnie wybrała jeśli większa grupa albo ktoś chętny :)

Inne tematy z forum

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...