Porozumienie lekarzy

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Ja w grudniu zaplacilem skladke zus w wysokosci 1070 zl. i nie moge sie dostac do lekarzy w gm. Szemudzie nigdzie. Kto za to odpowiada, kto mi to odda@?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Porozumienie lekarzy

Zmienić lekarza i to szybko. Radze namówić do tego znajomych.
Lekarz, który zapomina o przysiędze Hipokratesa, nie jest lekarzem.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak na rozmowie o pracę ktoś proponuje ci śmieszne pieniądze to możesz ją podjąć od razu albo zrezygnować, możesz też starać się wynegocjować lepsze warunki, dokładnie tak samo jak lekarze.
Kim jesteś z zawodu? Może w imię wyższych idei zechcesz zrobić coś dla mnie za darmo? Dla mnie i moich znajomych, i znajomych ich znajomych.

Żaden lekarz nie widział waszych 170zł, urzędnicy podzieli się nimi, udali się na zagraniczne wycieczki, zakupili nowe meble za setki tys złotych, zatrudnili znajomych, wybudowali nowe marmurowe pałace, rozkradli, nakradli, część poszła do szpitali, część na refundację leków, a twój lekarz POZ dostał magiczne 10 zł.
Ale nie pasowało mu to 10 zl, więc forsy nie dostał i pracy nie podjął.
Za sytuację odpowiedzialny jest minister zdrowia i NFZ, zadzwoń do nich.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Lekarz zawód bez autorytetu, po prostu jest z konieczności jak. Klasa ludzi z roszczeniami jak, zaczną płacić mechankom za naprawę aut, udowlańcom za stawianie domów i innym stawki jakich sami sobie zyczą czylli zachodnich będą dla mnie porządnymi ludzmi. Do tej pory tylko argument że na zachodzie lekarz zarabia tyle a tu tyle. powiem krótko niech wyp... zachód bo porzytku i tak nie ma człowieka trzyma nadzieja w przywrócenie zdrowia nim doczeka się swojej wizyty po kilku/kilkunastu miesiącach lub lat oczekiwania na badania czy, zabieg
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

glupoty gadasz czlowieczku, w paitek bylam u lekarza w kielnie, w bojanie tez przychodnia dzialala.. wiec moze nie bylo cie w godzinach przyjec?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

działa bo jednak foch minął i podpisali umowę. Za dobrze im !!! Biznesmanenom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...