Posprzatam

Chetnie przyjme zlecenie na sprzatanie domu lub mieszkania. Mycie okien takze mozna mi zlecic. Kontakt 603-891-587
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Posprzatam

A całodniowe gotowanie i obsługa gości w moim domu może być ? Zapłacę 200-300 zł za cały dzień.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To żart?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety ale oferuje jedynie sprzatanie.

Warto sie zastanowic i przeliczyc to na godziny. Np. 250zl na 7 godzin pracy wychodzi 36 zł na godzine. 36 zł/godzine wychodzi przy 180 godz miesiecznie wychodzi 6,5 tys miesiecznie. Jak ktos bedzie chetnybprosze dac znac.

To muszą być bardzo ważni goście :D Papież Cię odwiedza ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żonie nie chce się gotować i kelnerować. Ponad 30 osób.

To zmienia postać rzeczy . Spokoj żony jest wart tych pieniędzy

Pomożemy. Proszę podać namiary w celu nawiązania kontaktu i ustalenia szczegółów. Pozdrawiam serdecznie.

375333@gmail.com

BRAK JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZI. BARDZO NIEPOWAŻNE TRAKTOWANIE OSÓB OFERUJĄCYCH POMOC. JAWNA KPINA PANIE POSZUKUJĄCY OSOBY DO GOTOWANIA I KELNEROWANIA. ODROBINA KULTURY OSOBISTEJ WSKAZANA. PRZYNAJMNIEJ ODPOWIEDŹ, ŻE JUŻ OFERTA NIEAKTUALNA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a muszę tak szybko odpowiadać ? co to za nerwy. Aktualnie mam pełno spraw na głowie, muszę przemyśleć co napisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z resztą zniecheciła mnie Pani tą odpiwiedzią. Dziekuje za taką nerwową obsługę gości.

"Przemyśleć" :D
Zadałeś konkretne pytanie z konkretną propozycją, a teraz się zastanawiasz niby ? :D :D
Przezabawny zleceniodawca.

NAPISAŁAM PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ NA ADRES E-MAILOWY, KTÓRY ZOSTAŁ PODANY. ZERO ODPOWIEDZI. NAPRAWDĘ MIAŁAM ZAMIAR POMÓC W KWESTII UGOTOWANIA I OBSŁUŻENIA GOŚCI. WIDZĘ JEDNAK, ŻE OGŁOSZENIODAWCA JEST NIEPOWAŻNYM CZŁOWIEKIEM. ŻYCZĘ CI, DROGI ZLECENIODAWCO, ABYŚ KIEDYŚ NA WŁASNEJ SKÓRZE ODCZUŁ, JAK TO JEST BYĆ TAK OLANYM... POWODZENIA ŻYCZĘ I MIŁEJ IMPREZY.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę Pani. Niniejszym oświadczam że nie jestem już Panią zainteresowany ze względu na Pani natarczywość. Wczoraj otrzymałem odpowiedź na maila i już od razu mam odpisywać. DZIEKUJE I DO WIDZENIA.

A jednak dorobkiewicz i arogant z małą kaską co szuka jelenia. Wstyd prostaku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeszcze mnie wyzywa, co za kobieta a może jesteś zfrustrowanym trollem forumowym. Wyjdz z tego tematu i nie zasmiecaj forum zakompleksiony nastolatku.

Wsadź sobie te wyliczenia wiesz gdzie...... Nie widzisz, że to jest naprawdę niepoważna i upokarzająca propozycja. Wymagasz całodziennego gotowania i latania wokół twoich gości za 200 - 300 zł?!
Swoją drogą po tych komentarzach dodatkowych jeszcze bardziej czuję absmak.
Panisko za 10 groszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

A co upokarzającego jest w propozycji pracy? Znaczy kelnerki są upokarzane codziennie? I kucharki?
Bo nie rozumiem problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też nie rozumiem co w tym upokarzającego? czy 300 zł to mało?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze dla tych co maja za duzo to malo, a dla niektorych np 1/4 zwyklej pensji... Eh ludzie ludzie. Kto chce problem znajdzie wszedzie. Jak ktos ma kase, to co z tego ze chce ulatwic sobie zycie dajac innemu czlowiekowi uczciwie zarobic troche grosza. A swoja droga to nigdy nawet na papierze nie dostalam 36zl/h...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za taka usługę firma kateringowa zgarnelaby 1000 pln

Jak bym chciał firme cateringową to bym ją sobie znalazł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...