Poszukiwane ubrania dla kobiet i dziewczynek

Witam serdecznie znajomi, rodzina przyjęli pod dach ukraińskie kobiety z dziećmi. Potrzebne ubrania S,M buty 39,40 oraz dla dziewczynek na wiek 5,6 lat. Buty 27,28,29. Jeśli ktoś posiada zbyteczne ubrania to chętnie dla potrzebujących wezmę. Z góry dziękuję mela1985@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję kontakt z osp Skrzeszewo - jest tam mnóstwo przedmiotów dla uchodźców ukrainskich do wykorzystania! telefon - 795173525
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję pierw szukam w Baninie. Może akurat ktoś planuje segregacje ubrań, zabawek to bliżej mi przejąć to i przekazać odrazu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tylko te rzeczy pochodzą z Banina rownież, tam zawożone są jako do bazy pomocy uchodźcom. Po co baza, skoro się z niej nie korzysta?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poprawnie to wpierw albo najpierw. To tak gryzie w oczy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli już minusujesz, to możesz też po swojemu napisać, że najsampierw.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trafiła się ANAL fabetka i nic nie poradzisz. Oj zgrozo!!!!.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję pierw szukam w Baninie. Może akurat ktoś planuje segregacje ubrań, zabawek to bliżej mi przejąć to i przekazać odrazu.
zgłoś do moderacji post 21345294
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...