Poszukiwany ortopeda od stóp

Wiem że trochę tematów odnośnie ortopedów już jest, ale mi zależy na takim który dobrze orientuje się w urazach stopy no i o aktualne opinie, bo to się stale zmienia... jedni już nie przyjmują, nowi się pojawili itd. Dajcie znać. Z góry dzięki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doktor Warzocha ale niestety tylko prywatnie, wizyty jak i operacje. Przyjmuje w Rehasport i ma konsultacje (z zakresu schorzeń stóp) w NCM na Otomińskiej. Ja aktualnie do niego chodzę i jestem po operacji, pierwszy lekarz, który się zainteresował i mnie nie zbył. Polecam iść na konsultacje i zobaczyć. Ja jestem zadowolona a przerobiłam z czterech innych ortopedów przed dr Warzochą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

mogę dr kołodziejskiego polecić , przyjmuje w poradni stopy , też prywatnie ale nie oszukujmy się - na nfz wiele nie dostaniemy. a jeśli to jakiś poważny uraz to trzeba się tym porządnie zająć bo inaczej będzie się przypominać do końca życia. ja akurat u niego leczyłem się po złamaniu kości śródstopia, leczenie było naprawdę na najwyższym poziomie, sprawnie z zastosowaniem nowoczesnych metod
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

po złamaniach w nogach pomoc mieliśmy tutaj- https://godzinyotwarcia24.pl/Reha-Fizjoprofessional-Rehabilitacja-Neurologiczna-I-Ortopedyczna-Kw9PJq
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...