Poszukiwany ;)

Poszukiwany ;)
Facet w wieku 35+, bez nałogów (zwłaszcza w postaci papierosów), lubiący zwierzęta, dla którego nie będą one stanowiły (jak to mawiał mój znajomy, którego pozdrawiam, jeśli to czyta ;)) kości niezgody... Do wspólnych spacerów (z psami, oczywiście), obejrzenia czasem filmu czy innych form spędzania czasu wolnego. Szukam i szukam, znaleźć nie mogę, trochę już zwątpiłam, ale dni coraz dłuższe, nie mam ochoty siedzieć sama w 4 ścianach ;). Mam 38 lat, wyższe wykształcenie, dzieci i swoje przejścia za sobą. Fajnie by było, gdybyś miał podobnie i tak jak ja był z Gdańska :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

Hej nie wiem bo konkretnie nie precyzujesz czego szukasz ,ale towarzystwo osoby której nie przeszkadza obecność zwierząt Psa mi nie przeszkadza jestem z okolic Gdańska sam mam psa którego uwielbiam lecz bardziej potrzebuje towarzystwa osoby bardziej świadomej dlatego pisze do Ciebie przejść nie mam podobnych ale zastanawiam się czy nie były by dla Mnie lepsze ....takie doświadczenie
Odpisz Pozdro

Ty to wiecznie szukasz bez konca

Zapraszam cię do mojego Biura matrymonialnego mam mnóstwo ofert, porządnych , zdecydowanych mężczyzn, ktorzy szukają drugiej połowy tel 519 461 670