Poszukująca.

Witam.
Chciałabym zrzucić okolo 10 kg. Jakie zajęcia i gdzie polecacie okolice Siedlec, Suchanina ewentualnie Gdańsk Główny. Poszukuję czegoś, gdzie nie trzeba podpisywać lojalki na rok. Ktos coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukująca.

to zapraszam na kolejną gdyńską masę rowerową, już w ten piątek,
tam kilku takich zawsze się kręci

Tak naprawdę nie potrzebne Ci żadne zajęcia.
1 kg mniej tygodniowo jest do zrobienia ale są 2 warunki. Szybsza utrata jest mniej zdrowa i bardziej obciążona jojo.

Musisz zmienić dietę ale nie na czas odchudzania tylko na stałe ważne żeby zredukować posiłki po 18.00 ale nie eliminować tylko zredukować. Zero słodyczy a do picia tylko mineralka to podstawa.

Aktywność proponowałbym godzinkę dziennie jazdy na rowerze ale pod górkę czyli na Morenę. Trasa od Kartuskiej do Słowackiego i z powrotem ale nie na najniższym biegu.
Jak bardzo lubisz wydawać pieniądze to każdy fitness club bierze opłatę za miesiąc.

Ja jem wszystko i gram w tenisa 5 razy w tygodniu co dostarcza dużo zabawy i przy okazji spada waga :)

Inne tematy z forum

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Czy pływanie naprawdę jest TAK korzystne? (7 odpowiedzi)

Pływanie przypuszczalnie bardzo pomaga w rozładowaniu napięcia mięśniowego i ogólnie pomaga w...