Poszukuje osob jadacych tramwajem 94

Temat dostępny też na forum: Hydepark
witam, poszukuje osob ktore jechaly dzisiaj - 08.11 rano ( godzina 10.11 z Nowego Portu- goreckiego) tramwajem 94 pierwszy wagon, chodzi mi o kanara, ktory podczas wstawiania mi mandatu za brak podbicia legitymacji mowil mi ze moge na tym mandacie jezdzic caly dzien, w zwiazku z tym dostalam drugi ;/ szczegolnie chodzi mi tu o dwoch chlopakow wsiadajacych na stoczni skm ktorzy tez dostali mandat- czy wam tez tak powiedzial?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuje osob jadacych tramwajem 94

z tego co kojarze faktycznie masz takie prawo - nic tylko isc wyjasnic do ZTM

taa, bylam i mi powiedzial urzedujacy tam burak- ze nie mam dowodu, tragedia ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi kiedyś też tak powiedzieli , natomiast później sie okazało że mandat który dostałlam jest ważny tylko godzine jak normalny bilet.

możesz jeździć cały dzionek ja to przerabiam notorycznie i pamiętaj że kanar nie ma prawa wziaść do łapy twojego dokumentu . Mi ostatnio zabrał dowód w celu wypisania mandatu i nie oddał , dowód trafił do u/m i został zniszczony , teraz ktoś poniesie konsekwencje za to - narazie będę odwoływał się

Nowe prawo weszło - mandat jest ważny 1 godzinę tak jak bilet za 3.40 :) Pytałem się wczoraj mojego sasiada kanara z ciekawości

Dawno temu można było jeździć cały dzień na mandacie ale tamte czasy minęły bezpowrotnie . A że ci kanar powie że możesz jeździć cały dzień to , to jest jakiś niedouczony ćmok .

Trzeba było wylegitymować kontrolerów i spisać numery legitymacji czy imie i nazwisko, byś miał się z kim kłócić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jubileusz IV Liceum Ogólnokształcącego - spotkanie abslowentów (5 odpowiedzi)

Szanowni Państwo, Uroczyste obchody 70-lecia IV Liceum Ogólnokształcącego odbędą się 23 września...