Poszukuje taniego kamerzysty, który przygotowałby film na podziękowanie dla rodziców

Temat dostępny też na forum: Wesele
Jak w temacie poszukuje taniego kamerzysty, który przygotowałby film na podziękowanie dla rodziców.
Przykład takiego filmu można zobaczyć na: http://www.youtube.com/watch?v=_H_uJW_pDWI&feature=fvst

Proszę o oferty i cenę na: asiakartuzy@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Poszukuje taniego kamerzysty, który przygotowałby film na podziękowanie dla rodziców

wydaje mi się ze tani kamerzysta nie zrobi Ci takiego filmu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuje taniego kamerzysty, który przygotowałby film na podziękowanie dla rodziców

Zrobić nie zrobi, ale obiecać może ;)

Może źle się wyraziłam z tym "tanim kamerzystą"...
Czy ktoś wykona taka usługę za mniej niż 500zł???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Juz ktos jakis czas temu podawal takiego samego linka i prosil o wycene, wiec moze poszukaj tamtego watku i zobacz co napisali i za ile. z tego co pamietam to nie bylo tanie.

http://forum.trojmiasto.pl/kamerzysta-na-27082012-specjalne-wymagania-t217687,1,170.html

znalazłam :-)

dokładnie, już wcześniej szukałam czegoś takiego I nie chcę cię zn
iechęcać ale sama zrezygnowałem z poszukiwań. Będziesz miała szczęście jeśli uda się wam znaleźć kogoś poniżej tysiąca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ciekawy pomysł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

swietny pomysl podobaja mi sie takie teledyski krotkie ;) niestety nie wiem kto by mogl sie podjac tego wyzwania

Już znalazłam za 600zł.
Interesuje mnie czy ktoś zrobi to taniej???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zastanów się czy zamiast robić konkurs kto zrobi to taniej nie lepiej poszukać kto zrobi to dobrze?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boże ludzie jacy Wy jesteście sfrustrowani...
Dodałam ten wątek na forum bo oczekiwałam pomocy a nie kretyńskich komentarzy.
Nie interesuje mnie Wasze znanie na "temat" kto lepiej? za ile? niemożliwe? itp, oczekuje tylko ofert.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie szukaj ! Widzą że ktoś robi wesele to tylko patrzą jak orżnąć na kase !! Połowa rzeczy które się kupuje na wesele nie jest warta ich ceny !!! Taki filmik mógłby ktoś przygotować kto się tym interesuje i ma dobry sprzęt ! Wiele mamy młodych talentów :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i w końcu ktoś sensownie mówi:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dam Ci namiary jak bede w domu na osobe, ktoa dopiero zaczyna swoja przygode z videofilmowaniem zawodowo, ale z pasji robi to niemal od urodzenia, pewnie sie z Nim dogadasz. Tobie zalezy na filmiku, Jemu na klientach. I wiem, że robi takie teledyski dla znajomych. Ladnie to wyglada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki bardzo poproszę o te namiary.

ROSA87 - chciałem Cie uświadomić, że akurat w branży ślubnej usługi filmowe są bardzo tanie. Najczęściej poniżej opłacalności.

Gdybyś zamówiła krótką prezentację do wyświetlenia podczas konferencji, powiedzmy jeden dzień zdjęciowy, jeden dzień montażu, jedna kamera, jazda/slider, jeden operator, asystent, oświetlenie, to musiałabyś zapłacić za to ze 4 tysiące złotych. NETTO.

Oczywiście znajdziesz desperata (czytaj: zdolnego artystę) który zrobi to za 500 złotych, bez umowy i na czarno. Pewnie będziesz zadowolona. Powodzenia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Desperatem to jesteś chyba Ty, bo wszedzie cwaniakujesz. Trzeba popierać młode talenty, i czasami taki "cwaniaczek" zrobi o niebo lepiej niż doświadczony KTOŚ kto leci na kase.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie jestem znawcą branży ślubnej gdyż co dopiero zaczęłam organizować swoje wesele i zauważyłam że wszystko jest strasznie drogie i nie warte swojej ceny np. wiązanki ślubne, podstawowe zdobienie sali artykułami wielokrotnego użytku - sztuczne kwiaty, pokrowce - to koszt conajmniej 800 zł !!!
A takiej krótkiej prezentacji nie porównujcie do prezentacji wyświetlanej na weselu - ciocia Gienia na zauważy że nie jest to w jakości FULL HD.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam rozwiązanie Waszych problemów! Kupić kamerkę na alledrogo (poniżej 500zł spokojnie znajdziecie sprzęt, któryspełni Wasze oczekiwania) i dać Cioci Gieni - niech nakręci.

Świetne rozwiązanie, prawda :)?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To co się wam tak podoba w tym wideoklipie to sprzęt użyty do realizacji tego , oraz znajomość obsługi tego sprzętu .
Jest tu wiele efektów i technik połączonych ze sobą o których nie macie pojęcia .
Drugie 50% to praca montażysty o której nikt tu nie wspomina .
Oczywiście można to wykonać za 500 zł , lecz czy to co otrzyma zleceniodawca zadowoli odbiorcę .
W tym wideoklipie > kamera+operator to tylko 5% z całości która jest potrzeba do wykonania tego >> a tak nawiasem to nie jest kręcone kamerą :) .

p.s. Jeśli zadowoli kręcenie z ręki ! oraz praca kamery bez użycia pierścienia , to moja cena 500 zł :) .
Będzie o 100% lepiej niż jak to zrobi Ciocia Genia ! .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już mnie wszyscy denerwujecie to podam przykład innego filmu którego koszt wynosi dokładnie 600zł.
http://www.youtube.com/user/COOLARTPRODUCTION#p/u/2/luunhNN3v9o

Proszę tych wszystkich obecnych na forum "znawców" o wskazanie mi różnic między tymi dwoma filmikami??????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W obu przykładach jest pomysł, realizacja a co najważniejsze rodzice na pewno ucieszą się z takiego prezentu. A to chyba jest najważniejszę.
Więc pytam się po co przepłacać???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli nie widzisz różnicy to po co przepłacać...

Filmowcem nie jestem więc owych różnic wypisywać niem ma zamiaru. Powiem tylko, że na moje oko jest ich dość sporo. Jeżeli ich nie dostrzegasz to świadczy tylko o tym, że polski rynek nie jest jeszcze gotowy na profesjonalistów.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie ja nie szukam profesjonalisty bo najzwyczajniej w świecie mnie na niego nie stać. Dlatego postanowiłam poszukać na forum, może znajdzie się ktoś chętny.
Chce zrobić niespodziankę rodzicom a gwarantuję ci, że oni nie odczują różnicy tak jak ja tylko będą się cieszyć z prezentu.
I nie zaśmiecajcie mi już wątku, bardzo proszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piękny filmik :)
Ale widzę mój poprzednik nie ma argumentów, zapytany o różnice pomyślał "wiem ale nie powiem" !!
Co do filmiku super pomysł, koszty weselne są ogromne wiec można na czymś zaoszczędzić a efekt i tak jest super:D mi sie łezka w oku kręci :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

do ; asiara88
Jeśli "COOLARTPRODUCTION" się wycenił na 600zł to proponuję zakończyć już poszukiwania .
Usłyszysz jeszcze kilka ale ??? lecz to już Tobie też nie będzie przeszkadzać .

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...