Potrącenie pieszego na ruchliwej, osiedlowej drodze

Opinie do artykułu: Potrącenie pieszego na ruchliwej, osiedlowej drodze.

W środę wieczorem na ul. Zeusa w Kowalach samochód potrącił pieszego. Z zapisu monitoringu wynika, że nie zachował zasad bezpieczeństwa i wszedł na jezdnię nie upewniający się, czy może to zrobić bezpiecznie.

Tuż przed godz. 20 w środę na ul. Zeusa w Kowalach doszło do potrącenia pieszego. Mężczyzna wychodził z pobliskiego sklepu i wszedł szybkim krokiem na jezdnię wprost pod fiata seicento. Zdarzenie zarejestrowały kamery osiedlowego monitoringu.

Pieszy w wyniku ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy bedziesz jechal 20 czy 60 a pieszy wyskoczy Ci za stojacego pojazdu to chodź byś sie zes***to nie wychamujesz

Przeciez to takie proste
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

na filmie widać, ze kierowca jechał naprawdę powoli.

- wyżej ktoś już policzył. nie da sie przewidzieć wszystkiego, zresztą ten pieszy szedł na tyle szybko, że nie miał szans się zatrzymać wcześniej. ja tu widzę i tak znakomitą reakcję- pewnie zobaczył go w ostatniej chwili między szybami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

poza tym padało, widoczność przez szybę jest wtedy do bani nawet jak wycieraczki działają non stop
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak mu pieszy syskoczył z za samochodu to co miał zrobić ? trzeba być bardzo uważnym żeby to zauważyć. 100% wina pieszego. Jechał około 30 co widać na filmie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba w emiracie francuskim. To fakt tam po ulicach chodzą święte kozy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ty się naucz komentować....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyliczyłem, jechał prawidłowo.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ile pan bierzesz za tapetowanie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oto czym się kończy wmawianie pieszym, że to oni zawsze mają pierwszeństwo na drodze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

kilka faktów dla prawdziwych debili...ulice są dla aut, dla pieszych są chodniki, wiec kurna tak, każdy kierowca jest królem ulicy...a pieszy..? no? zgadniesz? tak, kurde chodnika!! trudno żeby królem ulicy był pieszy no nie? boshhh skąd się biorą takie pajace
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

A jak wsadzi głowę do stresu,to jest to wina jego producenta?
Wina pieszego.
Widać prędkość z jaką jechał?
Serio prędkość widać?
To po co radary,pomiary..
Policja rozstrzyga sprawę,ewentualnie sąd.A skoro policja uznała winę pieszego,to koniec dyskusji.Chyba że pieszy się odwola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

na północnym zachodzie

jest Morze Północne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam godzinny dyzur, zapraszam do zadawnaia pytan :)

miejsca parkingowe maja 2,3 x 5,0 (dla niepełnosprawnych 3,6 x 5,0 m)...od nowego roku poszerzy się o 20 cm na szerokości...pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W strefie 30 nie ma przejsc dla pieszych wiec mogl tam przechodzic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja tez bym nie podziekowal.

Trzymaj lapy przy sobie- jak wpadne pod ciezarowke to moja sprawa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Tak jest,samochód powinien się zdematerializować i przeniknąć go.Tak ma być kretynie?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3