Re: Potrzebna dobra dusza. Najlepiej sympatyczna, urocza kobieta ;) vol. 3
Antyspołeczny
(12 lat temu)
ULL, właśnie tak podejrzewałem że nie rozwiniesz tematu PW, właściwie obserwując naszą wcześniejszą wymianę zdań, zwłaszcza w tym pierwszym wątku, to myślałem że odpowiesz linkiem do YT;)
Wiedziałem jednak że można liczyć na jakiś ruch obrony ULL, przynajmniej na założycielkę, TB, która już wcześniej Cię broniła;)
"Lachony" były dodatkową motywacją:P I szczerze mówiąc odzew był większy niż moje oczekiwania. Cały dzień nikt nic nie pisał, żadnych osób zalogowanych, a tutaj jeden drobny impuls i w 15 minut tyle Pań się przyszło wstawić i obrazić - no no, zaimponowałyście mi. I trochę zasmuciłyście, bo po ilości postów jakie tu dzisiaj zastałem życie forumowe toczy się chyba głównie na prv.
Co by tu jeszcze... ULL, to z matką - czytaj ze zrozumieniem;)
Ja tam już trochę pieniędzy rodzinie pożyczyłem, i wiem że często wychodzi się na tym na frajera:D i co gorsza, pożycza się z pełną świadomością jak to się skończy:p Nie ma w tym nic obraźliwego, zwykła szara rzeczywistość:)
To o osobach które poznajesz to chyba w złym momencie napisałeś, bo te osoby już same się ujawniły:p
A to ostatnie moje zdanie było zwykłym pytaniem i właściwie bez złego podtekstu - Zielony był bardzo lubiany, zwłaszcza przez forumowiczki;)
Jak się wkurzyłeś to nie powinieneś pisać "z całą sympatią":d
TB, nie jestem zły, wręcz przeciwnie, jestem zafascynowany tym jak to zrobił. Wiadomo że urobić kogoś słowami można, albo dać się poznać, polubić i potem palnąć coś głupiego, ale jeśli ktoś zaczyna od takiego wątku i wychodzi obronną ręką - to już jest coś:)
Myślę że jeśli ktoś przeżył takie wejście, to i te 50 tysięcy mógłby wyciągnąć;)
Przy odpowiedniej dużej grupie fanek, może poprzez zbiórkę:P
0
0