Potrzebuję POŻYCZYĆ NA 5 MIN baterię do NETBOOKA ASUS 1201HA żeby zgrać dane! PILNIE!

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Witam, potrzebuję pożyczyć od kogoś (użyć przy nim!!!!) baterię do netbooka Asus 1201HA. Zajmie to 5 minut!

Popsuło się coś W ŚRODKU - nie ładuje mi baterii (zasilacz sprawny), bateria się już wyładowała. Potrzebuję JUTRO zgrać dane przed wysłaniem do serwisu. Komp jest na gwarancji, a nie wiemy, co tam padło..

W podzięce stawiam dobre 4 piwka, albo dobrą butlę winka. Najbardziej interesuje mnie Gdańsk, ale jakby nie było nikogo, podjadę też gdzieś dalej... Zależy mi na jutrze (piątek, jak najszybciej generalnie), itd..

Chodzi o baterię z takimi parametrami:
Bateria to Li-ion A32-UL20, 10.8V, 4400mAh, 47Wh. Do netbooka Asus 1201HA. Od innych modeli MOŻE nie pasować - już jeden próbowaliśmy, i nie pasowała...

Nie mogę kupić takiej baterii - nowe są nienaładowane. W serwisach w Gdańsku nie mają takich baterii naładowanych, albo nie chcą ich użyczyć - dziwne, ale prawdziwe.. nie udało się przez 2 dni.

TELEFON: 515 73 94 83
GG: 3064649

Baaardzo będę wdzięczny! Sama bateria, zapraszam też na kawę/piwo w razie czego (w pt:)) Dojadę gdzie trzeba w razie czego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebuję POŻYCZYĆ NA 5 MIN baterię do NETBOOKA ASUS 1201HA żeby zgrać dane! PILNIE!

Chodzi o to, że to jedyna możliwość, w sumie dość banalna, przegrania danych z komputera przed oddaniem go do serwisu - nie można wyjąć dysku twardego, bo też tracę raczej gwarancję..

Re: Potrzebuję POŻYCZYĆ NA 5 MIN baterię do NETBOOKA ASUS 1201HA żeby zgrać dane! PILNIE!

mam asusa ale w gdyni mieszkam

dziwne, bo laptopy bez baterii tez chodzą :-) a wrecz wskazane by nie trzymac baterii w laptopie jak sie codziennie z niego używa.

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...