Potrzeby Wielkiego Kacku
Witam wszystkich forumowiczow
Proponuje założenie watku na temat jak wyżej, czyli "Potrzeby Wielkiego Kacku" sądze ze dobrze jest powiedziec komus co nas boli i czego brakuje na naszej dzielnicy (place zabaw, miejsca dla psów, odziałow banków, może jakichs sklepów). Moze ktos przeczyta te posty i cos z tym zrobi.
Podjałem taka decyzje bo jestem sfrustrowany na pare spraw :
- brak miejsc do wyprowadzania psów (mieszkam na parterze i szlag mni trafia jak ktos podprowadza mi swojego pupila pod same moje okno a fe)
- brak odziałów banków np.Mbank
- brak scieżek rowerowych,na szczescie mamy blisko las
- brak miejsc parkingowch (kto projektował takie zagęszczenie????)
itd.
Dodawajcie wiecej punktów.
Może pójdziemy z nimi do zarządcy naszego osiedla i cos z tym bedzie można zrobić
Proponuje założenie watku na temat jak wyżej, czyli "Potrzeby Wielkiego Kacku" sądze ze dobrze jest powiedziec komus co nas boli i czego brakuje na naszej dzielnicy (place zabaw, miejsca dla psów, odziałow banków, może jakichs sklepów). Moze ktos przeczyta te posty i cos z tym zrobi.
Podjałem taka decyzje bo jestem sfrustrowany na pare spraw :
- brak miejsc do wyprowadzania psów (mieszkam na parterze i szlag mni trafia jak ktos podprowadza mi swojego pupila pod same moje okno a fe)
- brak odziałów banków np.Mbank
- brak scieżek rowerowych,na szczescie mamy blisko las
- brak miejsc parkingowch (kto projektował takie zagęszczenie????)
itd.
Dodawajcie wiecej punktów.
Może pójdziemy z nimi do zarządcy naszego osiedla i cos z tym bedzie można zrobić