Poznaj swoich sąsiadów, podyskutuj o swojej dzielnicy.

Forum i to miejsce jest przeznaczone takiemu tematowi (Poznaj swoich sąsiadów, podyskutuj o swojej dzielnicy.) A nie sprzedaży aukcyjnej itd.!!! To nie Allegro ludzie a przede wszystkim Administratorzy zróbcie z tym coś, bo to wygląda jak komis a nie forum dzielnicy. Widzielibyśmy tu tematy np. ( Zorganizujmy ognisko) ( Spacer w większym gronie rodziców z dziećmi) ( Poznajmy się, mieszkamy blisko – kawa u sąsiadki) itp. A nie sprzedam znoszone buty L !!!! Może jest ktoś podobnego zdania poprowadzimy wspólnie forum Jasienia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznaj swoich sąsiadów, podyskutuj o swojej dzielnicy.

Sorrki zapomniałem się zalogować otwierając nowy temat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyznaje racje... ! Tutaj chcemy sie pozanc pogadac.... a nie czytac tylko "mam spioszki do sprzedania " ;/;/;/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja chetnie spioszki bym kupila :) ale fakt zagladam tutaj zeby poznac kogos ciekawego z tej dzielnicy i pogadac... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem tego samego zdania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Mondo (4 odpowiedzi)

Osiedle domów jednorodzinnych powstaje w otoczeniu niskiej zabudowy. Jest to kameralna, a...

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...