Cześć szukam poszukuję wysokiego pięknego nadobnego he he żart
20
Re: Poznajemy się
~Amia
(7 lat temu)
Facecika normalnego od 176 moze byc przy kości wysoka jestem przy kości,lubię siłownię spining basen
20
~Amia
(7 lat temu)
Coś przekręca i pożera tekst
10
~Amia
(7 lat temu)
Coś przekręca i pożera tekst
10
~anonim
(7 lat temu)
Ja 42 lata
10
~wojciech
(7 lat temu)
w jakim wieku szukasz Faceta czy wiek jest bez znaczenia 30 lat mam
00
~Facecik
(7 lat temu)
Hej. Mam 178cm,78kg, lubię kino, spacer ,siłownie i basen. Napisz swojego e-maila.
00
~wochol696@gmail.com
(7 lat temu)
hej chetnie wyszedlbym z Toba gdzies, odezwij sie :D oczywiscie emailem moge wyslac zdj. :D
00
~Amia
(7 lat temu)
Cześć mój e mail annaric@interia.pl
Dzieciom 30 letnim dziękuję
00
~Amia
(7 lat temu)
Jesuuu czemu tak urywa tekst tak się rozpisałem i nic
00
~Amia
(7 lat temu)
Panom na sex randki i tel dziękuję. Szukam człowieka do wyjścia do kina do rozmów spacerów i pasji .
00
~33l
(7 lat temu)
kino fajne, rozmowy pasjowe i spacery też, ale dlaczego ten seks to nie?
00
~33l
(7 lat temu)
Odnoszę wrażenie że facet nie chce niczego po za seksem. Przynajmniej do czasu kiedy go dostanie.. wtedy chce spać :D
10
~Amia
(7 lat temu)
Dobre brawo
00
~33l
(7 lat temu)
..Ale ja tak tylko wnioskuję po tym co piszą kobiety! Konkretnie, po tym co piszą te które coś piszą, nie wiem jaki to jest procent wszystkich kobiet, i jak tam u nich, z odwagą by się wypowiadać.
00
~Amia
(7 lat temu)
No seks jest istotny oczywiście ale trzeba się poznać itd sam wiesz a mężczyźni piszę od razu seks ja wynajmę hotel ,niestety takie spojrzenie z babskiej strony z drugiej strony lustra
00
~33l
(7 lat temu)
a w sumie to czemu kobiety tak nie piszą? :)
i może malutki apel do menżczyznów.. (do tych którzy piszą, że rach ciach hotel i figofago) żeby się ogarneły.. albo z z trzeciej strony medalu, żeby podzielili się opinią czy to daje efekty :P
00
~Amia
(7 lat temu)
Pewnie że daje ,każde pytanie spotkanie zawsze daje odpowiedź. Jak obydwoje chcą seksu to go mają tak rach prach ciach
00
~33l
(7 lat temu)
Więc z tego miejsca przepraszam menzczyznów o jakich pisałem wcześniej. Z tego co powiedziałaś wynika, że doskonale wiedzą co robią. damn it! ;-)
00
~Amia
(7 lat temu)
Są pełnoletni ☺
00
~33l
(7 lat temu)
Nie wiem co do w zasadzie znaczy że pełnoletni, wiem natomiast że chciało się iść dzisiaj do nowego miejsca, ale się niepolazło. ...ech, kąpać i spać, "KiS" :)