Poznajmy się

Witam jestem osobą nie śmiałą, jestem w wieku powyżej 20stu. Lubię podróżować. Chciałabym poznać faceta z poczuciem humoru, który mnie pokocha mnie taką jaką jestem..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czyli jaką ? Bo z tego wpisu wynika - "Jestem, jaka jestem - pokochaj mnie za to że w ogóle jestem" - te "pokochaj" to też nie wiadomo czy bardziej literackie niż fizyczne ? ;P Zalatuje trochę seks anonsem - za sponsoruj mi podróż do Mikronezji w zamian za seks. ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Narzekasz, gdy ludzie za dużo chcą (wątek o randkach), narzekasz, gdy chcą za mało, ciężko Cię udobruchać:d

Ona napisała, że lubi podróżować, a nie "zabierz mnie na wycieczkę", co raczej sugeruje, że nie szuka domatora.
Ewentualnie, że może być facet z innego miasta i to ona będzie do niego jeździć:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubie podróżować - weź przestań anty, to jest pusty zwrot, jak np lubię oddychać - słyszałeś żeby ktoś napisał kiedykolwiek lubię siedzieć w domu oglądać TV i nigdzie nie wychodzić !? - to taka alternatywa dla lubię podróżować - jak się nie ma żadnych zainteresowań, hobby to stosuje się oczywistą oczywistość !

Twoja racja nie wyklucza mojej racji;)

Nie koniecznie oglądać TV, ale nawet na tym forum spotkałbyś dziewczyny, co wolą siedzieć w domu, z książką:)
Co nie zmienia faktu, że podróże są wymieniane jako główne zainteresowanie wśród kobiet (nie wiem, jak jest z facetami). Inne popularne to taniec i wino:d
Dawniej to był film i muzyka - nie wiem czy to progres czy wręcz przeciwnie:d
Osobiście, choć kilka razy w roku gdzieś się wybiorę, to unikam kobiet szczycących się takimi zainteresowaniami. Nie bym był ich przeciwnikiem, po prostu nie są moimi zainteresowaniami.
Wierzę jednak w autorkę, więc jak mówi, że lubi podróżować (a nie, że jest to jej pasja czy hobby), to super:) Zawsze to coś, czym można ją zagaić będąc zainteresowanym.

Filmowo tv niewiele proponuje, ale ostatnio jeden z kanałów zaczął powtarzać Twin Peaks, więc sobie przypominam zmagania agenta Coopera ;) Jeśli ktoś jeszcze nie widział niech się nie obawia, nie zdradzę, kto zabił Laurę Palmer ;)

@...ale nawet na tym forum spotkałbyś dziewczyny, co wolą siedzieć w domu, z książką...

chyba o wilku mowa... Vi wolisz tv i książkę czy podróż ?

Czyli jaką? Nieśmiałą? Kochać nie poznawszy czy po prostu potrzebujesz czasu, aby nabrać przy nim śmiałości, więc ma być cierpliwy?
Choć muszę przyznać, że to bardzo dobre oczekiwania:)
Mogłabyś dodać, co sama oferujesz, to zawsze pomaga i zachęca.

PS: wdr, gratuluję refleksu:p Ja tam wcale nie widzę seks anonsu:d

"PS: wdr, gratuluję refleksu:p Ja tam wcale nie widzę seks anonsu:d"

Woder miewa dziwne skojarzenia. ☺️
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

każdy widzi, co chce widzieć ;)

Zatem w moich wyobrażeniach wyglądasz lepiej niż w Crossa ;D

wujek Cross nie musi sobie wyobrażać ;)
ale i ciebie wdr niech nie ponosi wodza fantazji ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Trans osoby z Trójmiasta (193 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Spacer w okolicy Gdańsk 03.05.2026 (3 odpowiedzi)

Szukam osoby chętne na spacerek pogadankę najpóźniej 20:00 możecie napisać lokalizacje gdzie...