No proszę...zaraz koło bloku jest plac zabaw,podjazd do góry itp. Z drugiej strony dziwię się że dziewczyny szukają koleżanek a potem nikt się nie odzywa...chyba im nie zależy...Ja szukam i patrzę gdzie się da:)
zaglądałam tu ale jakąś ciszą powiało dlatego pisałam tam:) Cukiernia jest na dole u mnie w bloku..coprawda nie zamawiałam jeszcze ale widać że muszą być dobre i robią cuda na tortach dla dzieci....a torty są z hotelu z Gdyni przywożone...
zaglądałam tu ale jakąś ciszą powiało dlatego pisałam tam:) Cukiernia jest na dole u mnie w bloku..coprawda nie zamawiałam jeszcze ale widać że muszą być dobre i robią cuda na tortach dla dzieci....a torty są z hotelu z Gdyni przywożone...
Hej . Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Potrzebuje porady od którejś z was ; ))
Niestety zbyt krótko mieszkam w Redzie i jeszcze nie bardzo orientuję się gdzie mogłabym zamówić tort dla córeczki na urodzinki. Macie może jakąś sprawdzoną cukiernie ? POtrzebuję go na najbliższą sobote ;))
No myślę że to dobry pomysł ; ))
Tylko ja na razie odpadam niestety ... mała ma okropny kaszel ; (( więc jak już jej to przejdzie to będe chętna na spacerek ;))
Witamy serdecznie ; )) i ja osobiscie zapraszam na spacerek ; ))
a jeszcze mam takie pytanie ... kiedyś widziałam ktorąś z mam z wózkiem x-lander xa takim fioletowym . Czy może jest tutaj ta mama ? i chciałaby może go sprzedać ?
Witam wszystkie Redzkie mamusie ! Melduję że też od niedawna mieszkam w Redzie na osiedlu Semeko i też spaceruję z wózeczkiem po okolicy :-P Pozdrowiam