Poznam Mamy z Redy

Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam Mamy z Redy

ja zawsze wysylam meza do "Sowy " w Auchan
co do spacerow i spotkan ja jestem chetna , tylko tutaj cisza nastala

No proszę...zaraz koło bloku jest plac zabaw,podjazd do góry itp. Z drugiej strony dziwię się że dziewczyny szukają koleżanek a potem nikt się nie odzywa...chyba im nie zależy...Ja szukam i patrzę gdzie się da:)

No straszna cisza tutaj dlatego ja takze udzielam się w wątku mam z Rumi tym bardziej że często przebywam w Rumi ;) moi rodzice tam mieszkają ;)

a co do tortu to właśnie dzisiaj zamówiłam w Sabince. W sumie nie mają drogo więc sprawdze czy dobre ;)

a jeśli mieszkasz w bloku w którym jest cukiernia to jeśli jest to tam gdzie myślę to bardzo blisko mnie ;)

zaglądałam tu ale jakąś ciszą powiało dlatego pisałam tam:) Cukiernia jest na dole u mnie w bloku..coprawda nie zamawiałam jeszcze ale widać że muszą być dobre i robią cuda na tortach dla dzieci....a torty są z hotelu z Gdyni przywożone...

zaglądałam tu ale jakąś ciszą powiało dlatego pisałam tam:) Cukiernia jest na dole u mnie w bloku..coprawda nie zamawiałam jeszcze ale widać że muszą być dobre i robią cuda na tortach dla dzieci....a torty są z hotelu z Gdyni przywożone...

Sabinka :D tylko, mają najlepsze, to koło kebabu, żabka, delikatesy, jakis pub :)

Hej . Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Potrzebuje porady od którejś z was ; ))
Niestety zbyt krótko mieszkam w Redzie i jeszcze nie bardzo orientuję się gdzie mogłabym zamówić tort dla córeczki na urodzinki. Macie może jakąś sprawdzoną cukiernie ? POtrzebuję go na najbliższą sobote ;))

witam. zagląda tu ktoś jeszcze?
mam troszkę ubranek do sprzedania i oddania po mojej małej może komuś się cos przyda? ; ))

http://picasaweb.google.com/100240418994154874183/Ubranka?authkey=Gv1sRgCMyix-SrneXq1QE#

Jeśli ktoś chce to zapraszam do oglądania u mnie w domku. Oprócz tych których zdjęcia porobiłam mam jeszcze dużo innych ;))

No myślę że to dobry pomysł ; ))
Tylko ja na razie odpadam niestety ... mała ma okropny kaszel ; (( więc jak już jej to przejdzie to będe chętna na spacerek ;))

Pogoda teraz zaczyna sprzyjać dłuższym spacerom. tak więc dziewczyny dajcie znać :) bo moja córa ostatnio polubiła nawet wózek...

Sylwia a my to moze jutro się umówimy, co?

to tez nie ja
a moze zorganiujemy spotkanko, spotkamy sie wszystkie w jednym miejscu,bedzie nam latwiej jak wszystkie spotkamy sie wszystkie po raz 1

To nie ja :-), ja mam Emmaljunga.

był chyba taki ; ))

http://allegro.pl/x-lander-wozek-x-a-limited-edition-girl-i1403893329.html

Witamy serdecznie ; )) i ja osobiscie zapraszam na spacerek ; ))

a jeszcze mam takie pytanie ... kiedyś widziałam ktorąś z mam z wózkiem x-lander xa takim fioletowym . Czy może jest tutaj ta mama ? i chciałaby może go sprzedać ?

Cześć Dziewczyny. Też jestem z "Reda Park..."

hmm ... i cisza ? Czy któreś z mam są nadal chętne na spacerek ?

Witam wszystkie Redzkie mamusie ! Melduję że też od niedawna mieszkam w Redzie na osiedlu Semeko i też spaceruję z wózeczkiem po okolicy :-P Pozdrowiam

No to tak jak ja ... zawsze sama na spacerku : (( może to czas sie jakoś umówić ?

...... zawsze chciałam założyć taki wątek, ale nie miałam śmiałości:)
Ja mieszkam na o. Reda Park i zawsze samotnie na spacery:)

na jakiej ulicy jest to osiedle przy młynie ?

Inne tematy z forum

Aquasfera - opinie i oceny (24 odpowiedzi)

Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim....

LightTower (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje przy ulicy Morskiej, w sąsiedztwie obwodnicy Redy - łatwo można stąd...

Kameralne Tarasy (71 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...