Poznam Mamy z Redy

Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam Mamy z Redy

to jak zgadamy sie na spacerek?

ja mieszkam na spokojnej i mam synka 2 mc :D

Witam, jestem kolejną mamuśką, która niedawno się tu przeprowadziła, chętnie się umówię na jakiś spacerek... :) mam córkę Maję (2 lata) i syna Alka (jeszcze za mały na towarzysza bo ma dopiero miesiąc). Jakby któraś miała ochotę na spotkanie bardzo chętnie się umówię :) (mieszkam na św Wojciecha)

Hej, gdy znajduję trochę czasu to też lubię tworzyć ręcznie robione zabawki. Oczywiście gdy dzieciaki dają mi spokój;)
http://www.smiledreambehappy.com

Pozdr!

w MILO jest napisane na reklamie ze od 6 msc zycia . A dzidziusiowo faktycznie teraz jest troche daleko (wczesniej bylo na Wojciecha) ale dla mnie akurat po drodze do pracy :D

No z tego co widzę na stronie MILO to tam jest od 2,5 roku więc to odpada niestety a miałabym dwie minutki od mieszkania.
a dzidziusiowo to troszkę daleko ale tanio w sumie ;) będe musiała spróbować ;)

Klaudia a gdzie jest to dzidzusiowo ? będe musiała się przejść i zobaczyć jak to tam wygląda ;) choć nie wiem czy Julka będzie chciała zostać beze mnie ale zawsze warto spróbować ;)

Czesc dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam bo od konca marca. Wysłałam mloda do żlobka dzidziusiowo - jest tam opcja zostawienia dziecka na godziny (to w razie czego)
slyszalam ze w milo kolo bierdonki tez panie zostawiaja dzieci na godzinki.

Zauwazylam ze kobietki ktore juz raz sie spotkaly utrzymuja kontakt i tu nie wchodza. Ja teraz przepracowywuje sie wiec mam bardzo malo czasu na spacerki . Za pol roku to sie napewno zmieni. i znowuy zaczne zwiedzac redzkie uliczki :D

Tak tak Aga miałyśmy się spotkać i mam nadzieję ze w tym tygodniu nam się to uda ;) nie było nas w Redzie przez ost. 2 tyg. a teraz mąż w poniedziałek wyjeżdza to będe miała czas ;)

MartuS miałyśmy się spotkać??? Ja mam córcię ma 2,5 latka jeśli Ci pasuje taki wiek możemy się spotykać by dziewczyny razem się bawiły,a pozniej mogłabyś podrzucać ją mi:) To taka niezobowiązująca propozycja:)

akurat u nas w pobliżu nikt nie ma dziecka w podobnym wieku. :/ najmłodsze dzieci w pobliży mają ok 5-6 lat ;)

Najlepiej podrzucić jakiejś sąsiadce, co ma dziecko w podobnym wieku. Ja na tym forum poznałam kochane Redzianki, na które zawsze moge liczyć :)

No właśnie co tu tak ucichło ? heh
A ja mam teraz pytanie ... może któraś z was wie czy gdzieś w redzie można zostawić dziecko np na godzinkę lub dwie tak ze dwa razy w tygodniu żeby mała przyzwyczajała się powoli do zostawania beze mnie ;) bo nie długo do przedszkola chciałabym ją puścić aby miała kontakt z dziećmi ;)

Widzę że już tu wogóle nikt nie zagląda:(( szkoda...

~Aga -Jeśli masz ochotę możemy wybrać się na spacer:) pozdrawiam

Moja córcia też nie może dojść do ładu z tą zmianą czasu...Ciężko jej się zasypia w dzień i wieczorem...Ja jeśli będę wolna to chcę poznać nowe koleżanki:) więc będę czatować na Was:) pozdrawiam

U mnie podobnie jeśli chodzi o męża. Wątpie aby na święta był w domu :( Podobno ma wrócić jakoś w tym tygodniu a jeśli wróci tzn że na święta go nie będzie :(
Tak nie dość że trzeba tyle czekać do rejestracji to potem jeszcze terminy są tak odległe że tragedia ... ah to tylko w polsce tak jest ;/

Jejku ja nie wiem kiedy mi ten czas ucieka ;/
Mlodej wyskoczyły jakies krostki i musimy isc do dermatologa , niewazne ze musze siedziec 2.5 h w kolejce aby zarezerwowac sobie miejsce masakra.
pogoda kiepska i jeszcze mąż juz pojechał chyba nie doczekam sie go na swieta ;/
A co u Was drogie koleżanki ?
Do wiekszosci mam nr tel od nastepnego tyg bede dzwonic :D

Hej dziewczyny ;) co tu taka cisza nastała ? Jak tam wasze maluchy po zmianie czasu ? Moja mała obudziła się strasznie marudna, nie wyspała się zbytnio. ... Więc teraz sobie dosypia - już ponad 2h hehe xD

Oj widzę że sporo Was spacerowało,zazdroszczę Wam....Ja ciągle zmagam się z bolącą głową i zatkanymi zatokami i katarem,już mam dosyć:( Ale w końcu musi mi przejść,bo jak nie to do lekarza.Trzymajcie się laski...

Inne tematy z forum

LightTower (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje przy ulicy Morskiej, w sąsiedztwie obwodnicy Redy - łatwo można stąd...

Aquasfera - opinie i oceny (24 odpowiedzi)

Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim....

Kameralne Tarasy (71 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...