Jako pierwsza powiem ze bardzo fajnie sie spacerowało. Emilka do tej pory spi i mi ten spacerek tez poprawił humor. Dzieki dziewczyny . dozobaczenia :D
ja dostalam numer tel od Klaudii, iec jutro jak bedziemy sie zbierac z Agnieszka napisze smska
a wlasnie jak reszta dziewczyn?byloby fajnie sie poznac
aaaaaaaa ostrzegam , jak duzo mowie
Hej dziewczyny, dziś poznałam sie z Sylwią. Byłysmy na spacerku i jutro tez planujemy wyjść moze ktoras chcialaby dołaczyc? Mam nadzieje ze jutro bedzie ładniejsza pogoda bo dzis strasznie wiało.
Nie nie my zdrowe jesteśmy ;) póki co nic nas nie łapie i mam nadzieje ze tak zostanie ;)
mało czasu mam aby tu zaglądać ;( w sumie tylko wtedy kiedy Julka śpi ;) także jeśli chodzi o spacerek to ja zawsze chętna tylko musiałybyśmy się jakoś prędzej umówić bo nie zawsze mam jak tu zajrzeć;)
Duzo zdrówka czarnaaga.
Tak ja tez chetnie na spacerek sie wybiore. Mam juz dosc siedzenia w domu (kaszel Emilki) przez to cały kilogram przytyłam.;p
Jak tu sie pisze pw.?
Aga ja tez kolo Lidla i tez wychodze przeaznie kolo 12-13 na spacer. moze wymienimy sie numerami na PW?
a inne dziewczyny chetne tez? Klaudia ty tez blisko mieszkasz
Ja mieszkam na osiedlu przy młynie niedaleko lidla i najczesciej wychodze z mała po 12 czy 13 na spacer. Napiszcie gdzie i o ktorej moglybysmy sie umowic
My teraz mamy wielkie trzesienie ziemi w domku. Mała wystawiamy na dwor lub jezdzimy cos załatwiac /lekarze. Maz jeszcze w domu i dalej pomaga. Dzis sie smiał ze jak któras chetna on pojdzie na spacerek :D
Witaj Aga.
ello
ja jakos nie mialam czasu na neta i rzadko tutaj zagladalam
oczyiscie jestem chetna na spacerki, juz poznalam sie z Aga , no i witam nowa mame, a konkretnie gdzie mieszkasz?