Poznam Mamy z Redy

Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam Mamy z Redy

Zgadza się:)

czarnaaga a ty z osadniczej?

dokladnie)))))
bardzo sie ciesze ,ze was poznam

To nic jak tylko się umawiać:)

Ja mieszkam kolo Moriny (stadniny koni) tez wszedzie z wozkiem sie wybiore.

Bardzo bliziutko :D

Łoł ja też na osiedlu Semeko,nowe bloki które powstały....zaraz obok tego największego,który dopiero co skończyli.

ja mieszkam na osiedlu semeko ale ja moge wszedzie dojsc/dojechac z wozkiem, a wy gdzie mieszkacie? bo ja dokladnie kolo lidla

O fajnie....mam nadzieję że pomału znajdą się znajomości nowe.Wreszcie kolejna osoba:)

Witam. To forum dopiero teraz zauważyłam Super.
Mimo tego ze mieszkam w redzie od urodzenia tez pogubiłam gdzies znajomych. Sporo kolezanek wyszło za mąż i wyprowadziło się. Jestem młodą mamą i troche nudza mnie juz samotne spacerki . Wydaje mi sie ze moja córa 9- miesieczna potrzebuje rówiesników - bo ile mozna bawic sie z mama. poszukuje wspoltowarzyszki !

Nie ma sprawy:))) a gdzie mieszkasz?

to potem zapraszam do mnie na kawke ,co prawda moj synek troche mniejszy bo zaraz skonczy 5 miesiecy ale powinien juz nawiazywac znajomosci a przy okazji mama skorzysta

Super,ja też się cieszę bo też sama od kiedy tu mieszkamy.Spiszemy się jeszcze co i jak...Udanej imprezki i sto buziaków dla niuni:)

Nie no czego miałabym sie przestarszyc ;)

Ważne ze w koncu jakąś znajomą będe miała w Redzie bo na razie to sama tu w sumie siedze od kiedy tu zamieszkalismy ;)

Hi hi fajnie...Hm...ja mam...tylko się nie przestrasz...29 ajć...:) ale jestem niskiego wzrostu i wyglądam młodo więc każdy mi daje duuuużo mniej:)

Ja mam 22 lata ;) a Ty ?

Moja Julcia będzie szczesliwa jak będzie mogła się pobawić z Twoją córeczką ;) Tylko w takim razie nie będzie szans abym mogła usiąść choć na chwilkę bo ona sama jeszcze nie chodzi więc ciągnie mnie ciągle z rękę żeby z nią chodzić ;))

O kurczę to faktycznie drogo...fiu,fiu...Z chęcią skorzystam z zaproszenia...Sory że zapytam ,a ile masz latek;) ? Pewnie będę błądziła bo nie znam jeszcze tak ulic.Ja pilnuję dodatkowo dziecko do 15.30 więc po tej godzinie bym była dostępna:) No to imprezka będzie dla niuni:)

To możemy sie umówić na kawkę ;)
Możesz wpaść w następnym tygodniu ;) Teraz mam troszkę roboty bo jutro moja mała obchodzi pierwsze urodzinki więc trzeba zrobić jakąś małą imprezkę ;))

A co do Tortów z Sowy to mają troszkę drogo ;) Jak dzwoniliśmy powiedzieli nam że 78zl/kg ;/

To nowe bloki więc możesz nie kojarzyć...Dopiero co skończyli następny,największy obok naszego...Tak teraz ciężko na spacer..Córcia ma dwa latka..A kawka zapoznawcza jak najbardziej:)

Hmm ... no to chyba nie wiem gdzie mieszkasz jednak :D

oprócz Sabinki to kojarze jeszcze jedną cukiernie ale obok Playa i eurobanku. Zadnego placu zabaw nie kojarze ;)

W jakim wieku masz dziecko ?
jesli chodzi o spacerek to ja jestem chętna ja tylko ten śnieg zniknie. Bo teraz to ciezko jest przejechac :/ chyba że na 'kawkę' możemy się umówić ;))

ooo jeszcze troszkę i nas się zbierze:) Trzeba to podtrzymywać.Bo mi naprawdę zależy na jakichś znajomościach:)

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (71 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Aquasfera - opinie i oceny (24 odpowiedzi)

Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim....

LightTower (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje przy ulicy Morskiej, w sąsiedztwie obwodnicy Redy - łatwo można stąd...