~bardzo wesoła zosia
(3 lata temu)
Zaraz, chwilunia. Prawie kawę rozlałam i błysk w bazyliszkowym oku, mię strajknął. Niech no siądę i przeczytam, jeszcze raz...
Czyli jesteś pan chory, gdyż, ponieważ nadskakiwałeś byłeś swej cudownej królewnie. W wyniku tych zabiegów, dorobiłeś się pan depresji i ran wszelkiego rodzaju (zwykle mózgownica i psychika). To jest ta oferta? Tak?
Dzikusek. Podrapany, sponiewierany i poraniony, którego najpierw trzeba wyciągnąć z klatki uprzedzeń, ryzykując pogryzienie i uszczerbek na własnym zdrowiu psychicznym.
W pakiecie elaboraty lub sesje przy kawie, na temat sprawczyni tej zbrodni, bo przecież "wariatka", która podejmie się stracić zęby, na dobrze zaimpregnowanym kołku, wbitym w ziemię obcasikiem innej kobiety, nie ma kompletnie żadnych potrzeb, a jej czas i energia nie mają żadnej wartości.
Takie DeŻeVe, stanęło mi przed oczami, a zaledwie kilka miesięcy temu, z początkiem roku, wzrok odzyskałam i nie planuję stracić ponownie :]
Jednakże, potwierdzam swą diagnozę, ktorą "zacytował" pan na tym forum. Zalecam dalszą terapię i śmiałe zmierzanie do celu.
Ps
Dzionek mi pan zrobił :], a pewniej i resztę roku :D
1
2