Poznam dziewczynę, kobietę....

Do wspólnych samotnych wieczorów, na spacer, piwko, kawkę, jeśli coś wyjdzie to i do stałego związku. Wiek, wygląd nie ma zanczenia... Ważne aby była miła, fajna i normalna, która nie będzie patrzeć na wygląd, kase i inne pierdoły lecz na to co człowiek na w sercu. Wiem, że takich mało, sądząc po ogłoszeniach np, studentek które szukają sponsorów, lub się sprzedają bo nie mają na studia, ciuchy, opłaty lub też sprzedają swoje intynme zdjęcia i filmiki... Takie Panie mnie nie interesują które się poniżają i sprzedają, a poźniej się chwalą, że są po studiach... Ale jak zarobili na studia? szkoda gadać. Jeśli chcesz poznać to napisz, zostawiam gg 8301265 lub piszcie tu lub wiadomości prywatne. Pozdrawiam i mam nadzieję, że są jeszcze tu normalne, że znajdzie się igła w stogu siana i będę szczęśliwy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam dziewczynę, kobietę....

Hej mi też o to samo chodzi, wiec może warto się skumplować??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam dziewczynę, kobietę....

Można... gg 8301265 kom 504 644 986 napisz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....