Re: Poznam koleżankę
Wzięłam cię za dziewczynę bo zmyliły mnie liczby
przypadkowa zbieżność loginów he ?1?
user_137692833148
2016-08-24 22:54
5.174.45.*
Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.7
Witam wszystkie staraczki. Nie wiem czy powinnam się wypowiadać, bo właśnie w tym roku przestałam się już starać, ale oczywiście jestem otwarta :)
Staranka rozpoczęliśmy z m. natychmiast po ślubie, ale niestety byliśmy dość wiekowi. Przykro, ale przez 4 lata nie udało się. M. miał słabe wyniki nasienia, czasami po intensywnym leczeniu, diecie, suplementacji itp. poprawiały się, ale mimo wszystko nic z tego nie wychodziło. Ja miałam usuwany polip, a reszta u mnie idealnie. Mieliśmy robione wszelkie badania, w tym hormonalne, rezerwę jajnikową, genetykę, drożność jajowodów itp, wszystko ok. Tylko te plemniki słabe, no i nasz wiek :( Sześć inseminacji przeszło bez echa, in vitro nie chcieliśmy, choć mogliśmy mieć za darmo. W zeszłym miesiącu skończyłam czterdziestkę, teoretycznie mogłabym zostać już babcią :) Natury się nie oszuka. W styczniu zapisaliśmy się w dłuuugą kolejkę na kurs przed adopcją. Tymczasem może jednak cud się wydarzy... jakiś cień nadziei daję sobie jeszcze przez 1,5 roku.
0
0