Poznam miłą koleżankę

Hej;) Chętnie poznam miłą, sympatyczną, przede wszystkim ogarniętą dziewczynę, która wie, czego w życiu chce, jest wierząca i ma dużo dobra w sercu. Szukam kogoś, kto ma ułożoną przeszłość, kto lubi się zapędzić podobnie jak ja w wir pracy i przez to czasem zapomnieć o całym świecie. Chcę poznać koleżankę, przyjaciółkę, (17-23 lat) która mi będzie towarzyszyć w trakcie spacerów, kawy, kina, kogoś komu będę mógł się zwierzyć i wspólnie miło spędzić czas. Jeśli uważasz, że to co napisałem choć trochę Ciebie dotyczy, to napisz. Pozdrawiam czytających moje "ogłoszenie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam miłą koleżankę

Hej...zamieściłam tutaj wczoraj moje ogłoszenie... zatytułowane "Poznajmy się ;]" Mam 17 lat jesli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o mnie to przeczytaj post... napisałam w nim też numer gg :)

A ile latek?

21 będzie niedługo;)

o to fajnie bo ja takze. A dokładnie w tym tygodniu. moze popiszemy ze soba??

Jak chcesz to sie odezwij donia.normalna@wp.pl

Napisałem na maila;)

hej : ) również szukam koleżanki do wspólnych pogaduch. nawet sama zmieściłam też tutaj ogłoszenie. jeśli chcesz to napisz solitaire94@o2.pl : )

Najpierw czytaj uważnie posty

Inne tematy z forum

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...