Poznam normalnego i przystojnego mężczyznę z gdańska

Temat dostępny też na forum: Siedlce Morena
Witam mam na imię paulina mam 20lat i jestem z gdańska mam córkę 2letnią poszukuję kolegi bądź przyjaciela a może coś więcej poszukuje przystojnego miłego kochanego i który ma po układane w głowie swoje życie który mnie pokocha i nie ma w głowie tylko sexu i zaspokojenia swoich potrzeb bo chce sie uwolnić od byłego jeśli jest ktoś taki niech się odezwie na maile kicia185@poczta.onet.eu bądź gg17731329 czekam buzką
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Poznam normalnego i przystojnego mężczyznę z gdańska

Dzieci rodzą dzieci...smutne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

urodzila bedac pelnoletnia... nie przesadzaj

dzis kobiety rodza czesto dopiero pod koniec swoich mozliwosci rozplodowych
w zaden sposob nie deprecjonuje to przeciez ani jednych, ani drugich
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie uważam, aby 18 letnia dziewczynka, była dojrzałą matką. Formalna pełnoletniość nie jest tożsama z faktycznym byciem dorosłym/dojrzałym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie pytam czy uwazasz
stwierdzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ze wzajemnością.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

hahaha beka z halewicza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Halewicz, mylisz się!

1.Można być niedojrzałym emocjonalnie czterdziestolatkiem i nad wyraz dojrzałym dwudziestolatkiem.
2. Nie oceniaj książki po okładce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Normalnego i przystojnego, to od razu chcesz dwóch?
Normalność to chyba przeciętność, nie wyróżnianie się. A przystojny to taki który z założenia powinien być znacznie bardziej urodziwy niż przeciętny?

Poszukujesz kolegi lub przyjaciela a może coś więcej - jednak każda z tych opcji ma Cię pokochać? To chyba trochę nie fair że w 2/3 przypadków oni Cię pokochają a Ty nie odwzajemnisz ich uczucia?

Chcesz się uwolnić od faceta, więc obecnie jesteś w związku? małżeństwie? I ten normalny facet ma uczestniczyć w procesie uwalniani?

Facet który nie ma w głowie tylko seksu i zaspokajania swoich potrzeb - hmm... o ile ta pierwsza cecha jest jak UFO czy Wielka Stopa - wszyscy o nich mówią, ale nikt ich nie widział. To ta druga cecha nie istnieje nawet w mitach:P
Ludzie już tak są zbudowani że interesuje ich wyłącznie zaspokajanie własnych potrzeb. Idealnym przykładem jest Twój wątek:)

Istnieje jeszcze jeden brak spójności. Facet ma mieć poukładane w głowie, a jednocześnie interesować się dziewczyną z bagażem, mającą faceta i dziecko, która ma skłonności do poszukiwania lepszego modelu przez internet? Jedno przeczy drugiemu, albo on nie ma poukładane w głowie i nie jest rozsądny, albo uzna że nie warto się w to pakować.

Jesteś całkiem ładną dziewczyną i dobrze patrzy Ci z twarzy, ale zreflektuj się lub chociaż zweryfikuj swoje oczekiwania.

Pozdrawiam
Anty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

W międzyczasie umieściłaś ogłoszenie że szukasz pomocy finansowej. To pójście za moją radą co do weryfikacji oczekiwań, czy rzeczywisty cel tego wątku?
Na pewno te dwie rzeczy (wątek i ogłoszenie) wzajemnie sobie nie pomagają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne nieco...32 lata Warszawa, 20 lat Gdańsk....trochę rozbieżne to...

proponuję najpierw uwolnić się od byłego, potem szukać nowej znajomości...

życzę powodzenia w szukaniu tzw wiatru w polu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie "32 lata Warszawa"?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

profil gg

ma 20, a czuje sie na 32 :)
czego nie rozumiecie? :)

Lud odwrotnie:d

A czyż nie lepiej uczciwie napisać: szukam sponsora?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej napisać szukam takiego przystojnego, mającego się za Bóg wie kogo, pseudo inteligentnego i przestarzałego miłośnika szukania dziury w całym, który nie ma co robić na emeryturze jak Halewicz i Anty..Będąc z nimi nie masz 2 w 1 ale 8 "cud" świata:D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halewiczu nie każdy za pierwszym razem trafia na swojego księcia. Czasem trzeba morze żab nacałować.Ale szukać i błądzić są rzeczą ludzką. Tu nie są potrzebne słowa krytyki bo czasu nie cofniesz, tu trzeba słów wsparcia bo samotne mamy w tym kraju nie mają lekko. Nikt nie ma lekko ale samotni rodzice mają najbardziej przerąbane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kocio, w moim odczuciu najbardziej przerąbane mają macochy i ojczymowie. Ósmy rok jestem macochą. Wychowujemy synka bez udziału jego rodzonej mamy, bo mama się wycofała. Dziecko w tym roku miało 18 lat. kocham go całym sercem, ale przez te 8 lat były momenty, że było cholernie ciężko. Dzisiaj nie cofnęła bym czasu, ale były dni, gdy szukałam pomocy. Odkryłam, że w Trójmieście nie mogę znaleźć żadnej grupy wsparcia dnia ojczymów i macoch, żadnej pomocy ze strony ludzi w podobnej sytuacji. Jedyni moi znajomi w podobnej sytuacji przez kilka ładnych lat mieli piekło w domu. Oboje mieli dzieci z poprzednich związków i właśnie na tym tle była wojna.

Ja sobie poradziłam i czuję, że mam cudownego, kochanego syna... Jednak przeszłam wiele i szczerze mówiąc przyjaciółce odradziłabym związek z mężczyzną z dzieckiem. Ja byłam w stanie zapłacić cenę, którą zapłaciłam, ale nie każdy by był.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po tych ośmiu latach wychowywania dziecka, którego wprawdzie nie urodziłam ale traktuję jak swoje mogę powiedzieć przede wszystkim to:

wiążąc się z kimś z dzieckiem, wiążesz się nie tylko mężczyzną/kobietą. Wiążesz się także z jego dzieckiem.

Oczywiście na zupełnie innych zasadach, ale kto nie ma tego w głowie, chyba nie powinien się angażować w związek z kimś z dzieckiem

Często także z rodziną tego dziecka od strony drugiego rodzica.
Przez co często można się czuć jak piąte koło u wozu.
A najgorzej jeśli wszyscy uważają że tamta dwójka mogłaby do siebie wrócić gdyby nie ta trzecia osoba.

Dlatego obie macie racje. Samotny rodzic nie ma łatwo znaleźć partnera, a Kasieńka odpowiedziała dlaczego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

- howk, zakonczyl antyspleczny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Swinger party lub podobne (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...