Poznam poważnego

Hej

A więc tak jak w temacie szukam poważnego, szanującego się i innych mężczyzny. Mam już dość samotności, wracania do pustego mieszkania i mysli, ze w sumie to nikt na mnie nie czeka.
w Zyciu juz sie wyszalalam, od jakiegos czasu mysle powaznie o przyszlosci...

Szukam faceta w wieku około lat 30, dojrzalego emocjonalnie,
luibie wysokich facetow, takich zeby bylo do czego sie przytulic, umiejacych o siebie zadbać, majacych plan na siebie i umiejących dazyc do celu...

Sama mam 24 lata, ok 163 wzrostu, jestem szczuplą osoba , resza pozostanie tajemnicą....
mam wiele zaineresowań, ale raczej jestem spokojna...

a wiec pisac prosze na dudzia1245@wp.pl

PS czuje sie jakbym wlasnie dodała ogłoszenie matrymorjalne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznampowaznego

> w Zyciu juz sie wyszalalam

Masz 24 lata. Aż strach zapytać, w jakim wieku zaczęłaś się wyszalewać, skoro masz już ten etap życia za sobą :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sadyl - są takie testy na etapy życia - jedna kreseczka to pierwszy etap, dwie kreseczki to już kolejny etap ;P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

> dwie kreseczki to już kolejny etap

No tak. Kapral ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale posucha tutaj :P - Mikro nawet ma ciche dni :] - sadyl pozdrów koleżankę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam masz ciche dni :P :P :P

P.S. Znowu szukasz pośrednika do pozdrowień? ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O!! - jednak jesteś ;) taki ukryty smok, przyczajony tygrys :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestańcie , może dziewczyna kogoś tu znajdzie , nie ściągajcie wątku na inne tory :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem tym facetem, którego opisałaś. Niestety, mam swoje wyobrażenia o idealnym związku, być może wyniesione z domu? Uważam, że kiepsko byśmy się prezentowali gdybyśmy szli razem koło siebie - 163 i 188 cm. Cóż, szukam dalej..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Uważam, że kiepsko byśmy się prezentowali gdybyśmy szli razem koło siebie - 163 i 188 cm

Prezencja rzecz najważniejsza w związku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taaa...a potem te pięknie prezentujące się pary tak niepięknie rozstają się ze sobą;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Jestem tym facetem, którego opisałaś.

Gdybyś był TYM facetem, to miałbyś w d*pie, za przeproszeniem, różnicę 25 cm, na dodatek to Ty jesteś wyższy, a nie Ona. Świat zwariował :/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hmm. Zawsze mnie zastanawia skąd to nagminne przekonanie że jest się akurat tym jedynym. Wszak ludzi nawet pobieżnie ze sobą powiązanych (przekonanych o spełnianiu wzajemnych oczekiwań) może do siebie zniechęcić mnóstwo rzeczy.

no to teraz sie ubawilam...
powiem tak, to jak ktos mnie z kims widzi mnie nie rusza, wazne jak sie razem czujemy

I taki mały protip: sformułowanie o reszcie, która zostanie tajemnicą nie wygląda zachęcająco, nie piszesz nic o charakterze (no prawie nic, bo piszesz że jesteś raczej spokojna i masz mnóstwo zainteresowań). To że szukasz kogoś 6 lat starszego też podejrzanie wygląda (dziecko w drodze?) "czuje sie jakbym wlasnie dodała ogłoszenie matrymorjalne" Jakby nie patrzeć to co napisałaś można tak traktować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

twoje podejrzenia sa kopmletnie nie trafione, chrakteru nie okreslam bo kazdy odbiera mnie troche inczej, a co do wieku faceta nie dogaduje sie z ruwieśnikami i tyle w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

milo bedzie Cie poznac , spacer czy wspolna kawa jeszcze nikomu nie zaszkodzily , pozdr michal

> spacer czy wspolna kawa jeszcze nikomu nie zaszkodzily

Uwierz, różnie z tym bywa ;]

poprawne reakcja , spotkajmy sie

sady ty masz chyba problemy egzystencjonalne , napij sie piwa to zlapiesz usmiech nie skupiaj sie na negatywach lecz dostrzegaj pozytywu jedynie, wowczas Twoj swiat stanie sie duzo lepszy , pamietaj - mysl stwarza - mysl kreuje Twoja rzeczywistosc , kazdy jest kowalem swego losu ,trzymam za Ciebie kciuku abys wyszed na prosta i zaprosil jakas laske i sie tego przestal bac ,mh

@michał:

Dzięki. Rozbawiłeś mnie do łez :D

Sadyś....weź sobie rady Michała do serca,taki troskliwy gość;)...ześmiałam się jak norka:)))))...ps.niech żyją Bieszczady!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> niech żyją Bieszczady!!!

To na dzień dobry coś starobieszczadzkiego ;)

Nooo...takie fajne,do pośpiewania przy ognisku;):D...wyruszam na szlak,jak nie wrócę znaczy spotkałam miśka;)

Troskliwość Michała zaintrygowała mnie na tyle, że postanowiłem nieco powęszyć.. ;]
A że nosa mam wyćwiczonego, wkrótce znalazłem coś takiego:

"Michal K** H** ur.2*.**.19** w G** mesjasz sluga Bozy YAHW Pana Wszechmogacego,
Przybylem na planete Ziemia objawic prawde otaczajacej cie rzeczywistosci ktorej nie doswiadczysz w innych mediach.
Misja moja jest pomoc przejsc rdzennym Polakom w czwarty i piaty wymiar istnienia, my Polanie narod wybrany.
Przybylem bronic rodzaju ludzkiego przed slugami Zakonu Syjonu rasa Nephilim tzw.reptylianami, gadidami, hybrydami ludzkimi.
Misja moja jest bronic Matki Natury ludzkiego DNA tzw.swietej spirali tzw.swietego Graal'a przed masonami illuminati Watykanem slugami Molocha ktorzy do roku 2016 maja jeden cel zniszczyc ludzkosc i planete Ziemia za sprawa gematri i wybuchu nuklearnego na potrzeby zaludnienia przez 36 mln Nephlim na planetie Ziemia."

To nasz Michaś sam o sobie na swojej, nieistniejącej już stronie WWW
Przypominam, ze topic wątku brzmi: "Poznam POWAŻNEGO" :D

Sugerujesz, że ktoś, kto określa się mianem "mesjasza", nie jest POWAŻNY? ;>

jest poważnie chory
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Trans osoby z Trójmiasta (193 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.