Poznam

Poznam osoby które tak jak ja mimo tego iż mają poukładane życie czują się samotne. Niestety w moim życiu tak wszystko się potoczyło że nie posiadam zbyt wielu znajomych. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj,

to podobnie jak u mnie. Tymczasem człowiek potrzebuje pogadania z kimś face to face, i to na poziomie głębszym niż wymiana uprzejmości przy kasie... Zauważyłem, że każdy ma swoje rany, ale też każdy może dać coś cennego: swoją uwagę. I swój czas. Zainteresowana?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsza to chyba samotność w związku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda samotność jest chyba trudna. Kiedy mieszkasz pod jednym dachem z kimś, z kim nie masz o czym rozmawiać, bo wymiana informacji o pieniądzach , spłacie kredytu itp. to chyba nie rozmowa. Ale też samotność , gdy idziesz ulicą, patrzysz na pary i wydaje Ci się, że ludzie są szczęśliwi. A Ty....sam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, masz rację...
Kilka miesięcy temu byłam sama na urlopie nad morzem w Gdańsku, myślałam, że to mi dobrze zrobi, odpocznę od tego wszystkiego i będzie ok...
No i było dwa dni, a potem było jak piszesz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś o tym wiem,niestety i zgadzam się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotność w związku straszne... Najgorzej jest wtedy kiedy żywisz uczucia do swojej drugiej połowy a Ona ma Ciebie głęboko gdzieś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szukam koleżanki/Starogard Gdanski (8 odpowiedzi)

Hej, mieszkam w Stg od kilku lat, ale jakoś znajomych tu brak. Szukam zwyczajnie koleżanki, kogoś...

Szukam przyjaciółki od serca (4 odpowiedzi)

Hej mam 26lat jestem z Gdańska, z miłą chęcią chciałabym poznać przyjaciółkę, kogoś z kim dzielić...

Poznam koleżankę na babskie wypady (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, może młodą mamę gdyż tez jestem 26 letnia mamą. Chętnie wyjdę ja babskie...