Poznam

Jestem w związku od 10 lat, od dwóch lat narzeczony, szukam faceta żeby sprawdzić czy to w czym tkwię jest tym czego pragnę, mam wewnętrzne rozterki. Tylko poważne podejście do tematu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama sobie odpowiedziałaś. Twoje rozterki wskazują, że nie jest to to, czego pragniesz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

tenwietamtennie@o2.pl napisz a moze pomoge spoko nie jestem jakis zwyrolem czy nie wiadomo kim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile masz lat i skąd jesteś ?

35 lat, mieszkam z mamą w kawalerce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciała byś się poznac

Akurat 23 lata własnościowe mieszkanie w centrum, auto tylko że auto a nie 20 letniego passata. Wszystko kupione samemu. A nie jak inni ludzie po 30 co płaczą że nic nie mają po prostu trzeba chęci i ruszyć d*pę.

Re: Poznam

Mam podobnie z dziewczyną jak coś to pisz na deve145@wp.pl

Dam Ci numer GG to się odezwij

Ile masz lat?

Masz dziewczynę i mieszkasz z mamą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajny facet@onet.com.pl

GG mogę dać wam chłopcy

fajny.facet@onet.com.pl

a w czym masz problem ?

W tym, że motyle uleciały i ma ochotę znów je poczuć.

Weź lepiej skończ w takim razie związek i nie krzywdz chłopa zdrada .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale on jest wspaniały dla mnie , tylko ja nic nie czuję :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz GG?

ja już nie wierzę w normalne związki, tzn poza moim własnym. Nie wiem co by się stało gdybym rozstała się z moim partnerem (15 lat razem, po prawie 11 latach urodziła się córka, bez ślubu). Po urodzeniu córki wiadomo, kryzysy były ale teraz gdy uda się dziecko sprzedać do dziadków rzucamy się na siebie jak dzicy, ciesząc z chwil spędzonych razem. Widzę facetów i kobiety zdradzających wokół mnie i tego nie rozumiem. Nie wiem, może za 5 czy 10 lat coś się skończy czy zepsuje.... ale póki co jest ok, raz lepiej raz gorzej. I to nie jest tak że było czy jest nam lekko. Zamieszkaliśmy razem w wieku 20 lat bo tak życie się potoczyło, prawie 10 lat wynajmowania mieszkania, w między czasie moja choroba onkologiczna, potem problem z zajściem w ciążę. I wiecie co? jesteśmy dla siebie najlepszymi przyjaciółmi. Cholera, nie wiem co bym bez niego zrobiła. Poza tym, że się kochamy to się lubimy - a to bardzo ważne. Uwielbiam go za jego zręczność - w domu zrobi wszystko. Ma wady jak każdy ale idzie z tym żyć. Ja też do łatwych nie należę.

wątpliwości? zdarzały się ale szybko znikały. Nigdy nie miałam jednak potrzeby szukania uciech gdzie indziej. nawiedzoną katoliczką nie jestem heh a jednak mam wrażenie, że jesteśmy wybrykiem natury wśród ludzi w naszym wieku czyli 30-35. Młodym jest teraz za łatwo, dużo mają podane na tacy, nie muszą się starać. Tak mi się wydaje. A problemy powinny łączyć ludzi, scalać a nie dzielić.

tyle ode mnie ;p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tym bardziej , skoro jest dobrym facetem , nie rób mu krzywdy. Ogólnie to jaki egoizm ... Jestem z nim bo jest super dla mnie ... Tak czy siak w końcu wasz związek się rozpadnie. Zrób to z klasą bez krzywdy. Szczerość. ! To okazanie szacunku za ofiarowane dobro

Co nie zrobisz to i tak będzie trudne. Z jednej strony stracisz stabilizację i komfort bycia z drugą osobą, która Cię adoruje, a z drugiej strony stracisz czas na tym czy jednak chcesz resztę życia spędzić z kimś komu "raczej nigdy" nie dasz tego co sam daje od siebie.
Możesz szukać innego partnera ale nie masz żadnej pewności czy każdy nowy będzie choć w połowie tak dobry jak ten obecny uogólniając jego wszystkie zalety. Jeżeli natomiast się mimo wszystko dusisz w tym związku to po co w nim być. Może lepiej być wolną kobietą i starać się żyć tak jak masz /miałaś na to ochotę?

Cześć,
Mam podobne rozterki, tylko jestem mężczyzną. Można się ze mną skontaktować na gg 40 14 779 (bez spacji, 7 cyfr). Jestem po trzydziestce, inteligentny, z poczuciem humoru.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (120 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Poznam geja (51 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...