Pozor už nemôžem

Temat dostępny też na forum: Pozor už nemôžem
Opinie do spektaklu: Pozor už nemôžem.
Pozor už nemôžem

"Pozor už nemôžem" będąc na pograniczu spektaklu i happeningu przeistacza się w interaktywny plac zabaw, w którym dorośli bawią się jak dzieci. Jednocześnie forma nie pozbawia spektaklu głębokiej, symbolicznej i wartościowej treści.

Spektakl otrzymał w 2012r. nagrodę - ZŁOTĄ PINEZKĘ za inteligencję, dowcip i szacunek do widza.

O TEATRZE
Celem Teatru Delikates jest ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ne mozem!

Wczoraj jeszcze informacja o 26tym na Stogach. Pada, ale jadę godzinę, by być. i co? - nic.

No właśnie, ja jestem ze Stogów i jestem zniesmaczona, a co dopiero forowicz, który wspomniał, że jechał godzinę... Organizatorzy się nie postarali. Szkoda, bo byłaby to jedna z nielicznych rozrywek na Stogach. Ba, oprócz Streetwaves 2 lata temu co tu się działo? Nic...

nic straconego

spektakl został przełożony na 10.07. godzina i miejsce bez zmian.

otwarte oczy i serce

My też byliśmy i też nic, pogoda dla jednych jest zniechęcająca, a dla innych tak jak dla ciebie jest ok. Tylko takich twardzieli-elek jak Ty jest nie wiele. Tym bardziej że chodzi o to by było fajnie i nie trzeba było się kurczowa trzymać parasola. Ważne też by nie stać w błocie, a rozsiąść się wygodnie w leżaku czy też na dywanie. Wybaczyć nam to proszę choć delikatnie jeśli zupełnie się nie da ;-) i mieć dozę wyrozumiałości dla ludzi, sprzętu itp. Zapraszamy dzisiaj na Morenę a jutro na Letnicę. Pozdrawiam Wiktor
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...

Komedia odlotowa, czyli lumbago (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Komedia odlotowa, czyli lumbago . JOHN GRAHAM LUMBAGO (A slip of the...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...