Pozwól mi wejść

Temat dostępny też na forum: Pozwól mi wejść
Opinie do filmu: Pozwól mi wejść.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miłe zaskoczenie

Poszłam dziś na ten film tylko dlatego, że tym razem kolej wyboru repertuaru należała do mojej przyjaciółki. Nie przepadam za filmami grozy i pewnie nie poszłabym na niego wcale. Nie jest to film akcji, także momentami nic porywającego się nie dzieje, ale fabuła potrafi też zaskoczyć. No i dojrzałam też wątek feministyczny ( to takie moje zboczenie ;p ) - siła i dominacja kobiety nad mężczyznami przeplatana manipulacją ( i co z tego, że jest wampirem ;) ). Ogólnie film oceniam na 4+ na 5.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

do Matyldy - po co Wam ta dominacja nad mężczyznami ?

do Matyldy - po co Wam ta dominacja nad mężczyznami ? to jest jakaś walka ? o co i po co ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pewnie m.in. po to żeby nie musieć udzielać odpowiedzi na tego typu pytania... Buahaha!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy warto oglądać ameryk. remake skoro szwedzki oryginał nie był arcydziełem ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Walka jest jedną z głównych zmiennych życia na tej planecie!

W 99 % nie zdajesz sobie sprawy z tego , że walczysz. Oczywiście wyjście poza to jest człowieczeństwem.Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo śmieszny horror

trudno napisać cokolwiek pozytywnego o tym filmie patrząc na niego jako na horror. Fabuła niespójna, schematyczna, wszystkie wydarzenia przewidywalne. Sceny ataku niewinnej dziewczynki-wampira niesamowicie śmieszne, szczególnie walenie ofiarą o ściany i łamanie kości karku.. a działania policji przypominają działania gangu Olsena.. Jeżeli ktoś chce iść na romantyczny film poprzytulać się to ewentualnie może, w innym przypadku nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

:)

Kino lekkie zwiewne i przyjemne, choć dość nudnawe, zaliczyłbym ten film do romantycznych komedii ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

a od ilu lat?

Mam córkę 12,5 (to pół dla niej ważne ;) zafascynowaną " Zmierzchem", ja horrorów nie lubię i nie pójdę przetestować. Czy są tam jakieś sceny nieodpowiednie dla *dzieci *mlodzieży - w tym wieku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No ale zmierzch to porażka słabizna dla wymagającego kinomana, choć pewnie dla młodych ludzi może być fajny, jak Backstreet Boys sie młodym podoba to i zmierzch się może im podobać ;/ a "Pozwól mi wejść " na pewno nie jest dla dzieci, tak sadzę, bo ja już tyle filmów widziałem że ciężko mnie przestraszyć ale dziecka bym na niego nie zabrał !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

B E Z N A D Z I E J N Y

wynudziłam sie jak nigdy. ten film jest tak nudny i bezsensowny że powinien mieć zakaz wyświetlania gdziekolwiek. ojojojojojo jakie nuuuuudy. w ogóle nie wiem po co został nagrany. żadnego przesłania nie ma, nic sie w nim ciekawego nie dzieje, żadnej fabuły żadnej zaskakującej sytuacji. nudanudanuda. nie idźcie na to chyba że jesteście fanami ckliwych nudnawych historii o "wampirach :/". nudanudanuda masssssakra!!!!! turpizm w najbardziej żewnym i wydaniu. a zresztą sztuką nie ma nic wspólnego. nie idzcie będziecie żałować :( moje 18 zł i prawie 2 h życia... :( muzyka fajna, i tylko za nią 2/10 no.. no okropny ten film :| ale jak!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ten film to jakas porazka :/, wiecej smiechu na nim niz strachu, z hororem to raczej nic wspolnego nie mial, tylko szkoda kasy bo nudy na nim jak niewiem co.... totalna masakra :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

DNOO

Bylem dzis dno ze mala bania w jednym momencie nie dalem rady i tak sie smialem ze mi grochy polecialy a niby to horror nie polecil bym naj wiekszemu wrogowi masakra
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy to jest "ulepszony" plagiat dobrego szwedzkiego filmu sprzed 2 lat?

muza w nim byla piekna. A tu Yankee i Angole cwicza ten sam film na swoja modle?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Sztuka pięknego życia (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Sztuka pięknego życia . Przeczytaj o filmie.

Bridget Jones: Szalejąc za facetem (13 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bridget Jones: Szalejąc za facetem . Przeczytaj o filmie.

Rozgrzeszenie (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rozgrzeszenie . Przeczytaj o filmie.