Pozytywne wibracje

Temat dostępny też na forum: Pozytywne wibracje
Weekendowe imprezki do rana!Muzyka:* OD LAT 60-TYCH PO WSPÓLCZESNE* NIE ZNAJDZIESZ U NAS: TECHNO, DISCO, POLSKIEGO HIP-HOPUMixuje:* D.J. HEVELWstęp (zazwyczaj) wolny!IRISH to jeden z najbardziej znanych i popularnych pubów w Gdańsku.Znajduje się w mrocznych podziemiach Ratusza Staromiejsckiego (ul.Korzenna 33/35).Uwaga! Codzienne HAPPY HOURS - w godz. 19-20 oraz 1-2 piwo Warka za jedyne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sylwia

Klub i muzyka fajowa klimat tez moze byc. ale jesli chodzi o ochrone to oni sami nie wiedza czego chca, raz mowia ze wstep od lat 18 a innym razem ze wstep od lat21.Kolega raz poszedl na impreze ja bylam w ten sam dzien z innym kolega i ja i moj kumpel za wstep zaplacilismy po 5 zlotych a moj inny kolega zaplacil juz 15.Wiec sorry ale skad ta roznica??Bramkarze wpuszczaja i ustalaja ceny jak im sie tylko podoba i nigdy niewiem czy mnie wpuiszcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:)

może poprostu jesteś za młoda hmm... ???

tam jest chyba jakoś ze do którejś godziny sie płaci tyle a potem tyle
tak jak w parlamencie

a z tym wiekiem to faktycznie zamieszanie maja

raz wpuszczaja od 18 a raz od 21

A mnie wpuszczaja zawsze :)Pozdrowienia dla Załogi.
Faktycznie jest zamieszanie pod tym wzgledem,co mnie rowniez troche dziwi,ale sadze,ze w koncu sie to unormuje :) A jezeli ktos jest ciekawy,dlaczego tak sie dzieje i bardzo chce sie tego dowiedziec to proponuje porozmawiac z chlopakami,na pewno udziela odpowiedzi :)

nic nie przebije irish pub. przychodzę tam co sobotę i nie wydaje mi się żeby była stypa, jest normalnie sii. Dobre drinki, świetna muza a jeszcze lepsza atmosfera, więc jeśli nie chcesz nie przychodź będzie o jednego nudziarza mniej ale w tym momencie poprostu nie wiesz co tracisz.
No i oczywiście "Hey baby" :) pozdro dla załogi

Inne tematy z forum

Człowiek (nie) potrafi (4 odpowiedzi)

Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza ma przyjemność zaprosić na spektakl amatorskiej grupy...

Tanita Tikaram (7 odpowiedzi)

Urokliwa, romantyczna, międzynarodowa gwiazda, Tanita Tikaram, zawita do Polski na trzy wyjątkowe...

Candlelight: Best of Queen - koncert w świecach (3 odpowiedzi)

Koncerty Candlelight przyciągają tysiące widzów w miastach na całym świecie. Skąd ta popularność?...