Praca 9zł netto

Witam mam do zaoferowania pracę 9zł netto pracownik ochrony spokojny obiekt przemysłowy w centrum Gda ... ktoś zainteresowany ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Praca 9zł netto

nie za tą pensje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sam siebie zatrudnij za 9 - zobaczysz jaki będziesz uśmiechnięty, radosny i pełen wiary życiowej matole...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ależ chłopie ! To ma same zalety .Taki delikwent idzie do pracy za 9 netto robi bloga pt.' jak ja przeżyłem miesiąc' i staje się guru minimalistów ma kilka mil. odsłon na fejsbeku i zapraszają go do telewizji śniadaniowej TVN potem pokazuje się z celebrytkami PL dalej mozna pomażyć .Dziś wszystko może być sukcesem trzeba tylko pozytywnie patrzeć na życie :) pozdrawiam
Poznałem typa co robi rowery z bambusa i sprzedaje je w Afryce jest Polakiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakiś namiar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Www. Budka z piwem.pl

Ty sloik tu w Trójmieście sie nie pracuje za taka stawkę...

Wracaj do swoich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Śmiechu warte, pracownik w podpisie daje ludzia prace...

Hahhahahahahhaha

Ukrainiec przyjdzie za mniejsze pieniądze, więc spoko więcej nie dadzą zarobić !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mówione. Bo oni tez sie zaczynają cenic jak Rumuni w Norwegi.

Moim zdaniem to juz koniec taniej sily roboczej. Spaslaki będą zmuszeni sami robic albo zatrudniać rodzinke

Dla ukraińca 1,5-2 tyś . to kupa kasy !. A pracując po 300 godzin miesięcznie zarabiają nawet prawie 3 tyś. U nich na Ukrainie wypłata to ok. 500 pln miesięcznie . Więc on tu się utrzyma za 1 tyś. resztę odłoży i ma w miesiącu zarobione 2 do 4 wypłat Ukraińskich. Czyli t samo co Polacy na zachodzie . Więc nie pisz że będą się cenić - to jest zbyt duża różnica wynagrodzeń między Polska a Ukraina. Coś jak Polska a Norwegia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze i tak ale duzo nie odlozy życie w 3city jest strasznie drogie nie mowie o mieszkaniach. Bilety, taxi, jedzenie. Ubrania, leki. Nie ma szans by się utrzymać za 9zlotych samemu. Chyba ze na samej wodzie i to z kranu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Życie w 3city do tanich nie należy.
1,5 tyś PLN za miesiąc pracy na pełen etat to trochę za mało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sluchajcie zapytałem tylko czy jest ktos zainteresowany praca stawka za godz to 9zl - 10zl na reke w msc jest okolo 200h do wyrobienia czyli 1800zl -2000zl. Mysle ze jak za taka prace to nie sa najgorsze pieniadze.. Ja wiem ze kazdy z was chciałby zarabiac po 4000zl - 5000zł msc na pelen etat... Myslicie ze Ja bym nie chciał ...?? Ale niestety realia w Trojmiescie sa jakie sa i albo zaakceptuje ktos takie warunki albo niech szuka dalej !!! Nie musi tu wylewac na forum swoich frustracji i obrazac innych !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od siebie moge dodac ze mimo tej umowy zlecenie z ktorej tez nie jestem szczesliwy firma jest wyplacalna pracuje w niej od roku zaczynalem od 13zl netto na innym obiekcie po 4msc jednak musialem przejsc na ten obiekt mam nizsza stawke 10zl netto ale praca jest stabilna ... Tez mam wyksztalcenie srednie i 3letnie Studia do tego ukonczony kurs na wozki widlowe i kurs na kwalifikowanego pracownika ochrony mozecie mi wierzyc lub nie ale jak znajde lepsza oferte pracy na umowie i za lepsze pieniadze to z miejsca sie stad zwolnie ! Jednak puki co wole przytulic w msc 2000zł niz chodzic z pustym portfelem i miec pretensje do calego swiata jak to w Pl jest zle z praca / umowami / zarobkami ... Tak jak bysmy wszyscy o tym nie wiedzieli !!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze prawisz szczęśliwy pracowniku...
Tylko jeden maly minus. Podczas pożaru warto wyskoczyc przez okno z drugiego piętra? czy zaczekać na ratunek?

Mój zdanie jest takie, jezeli mam zarabiać tylko na mieszkanie i na przejazd do pracy a jeść byle jakie kanapki w niej a dziecia nic nie kupowac bo nie ma z czego to po co pracować. Lepiej zaczekać na lepsze czasy i dorabiać sobie bo można tyle ile sie chce.
Sa rozne prace co można zarobić na czarno po 200 -300 zl to lepsze niż 9 zl na godzine i wiązać koniec z końcem.

Taka jest moja wizja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze prawisz szczesliwy cinkciarzu marasie !!! Tylko nie zwrociles uwagi na jeden szczegol Ja pracuje tam 17h dziennie / 13 dni w msc co daje 221h = 2200zl na reke z czego mam 17dni wolnych a w tym czasie moge lezec i odpoczywac albo dorobic na czarno dodatkowe 1000 - 1200zl ... W koncu mam az 17 dni WOLNYCH od rana do wieczora !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

17 godzin dziennie a co tak malo?! Powinieneś walić 48 wtedy będziesz prędzej na wolnym. I wydawal swoja lekko zarobiona kasiore
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lic. II stopnia / wyk. wyższe / dośw. 6 lat w branży/ kursy i szkolenia poszerzające wiedzę z zakresu ooim / mogę zatrudnić się jako kierownik-szkoleniowiec-rekruter - ale nie mniej niż 4000 netto + premie i zwrot kosztów dojazdu. Dodatkowo karta multisport i dostęp do sprzętu laptop+telefon. Nie, nie posiadam ośw. o niepełnospr., renty i emerytury, bo takie osoby w myśl ustawy nie nadają się na pracownika ochrony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...