Praca HTEP

Witam wszystkich.

Pracuję w tej firmie już kilka lat, ogólnie da się tam pracować poza małymi szczegółami. Pracuje tam kilka zbędnych ludzi którzy chodzą po hali i niby sprawdzają jakość od tego powinni być kierownicy widocznie szef ma za dużo pieniędzy skoro trzyma tam takich ludzi. A co do warunków jakie tam panują to kwestia przyzwyczajenia.

Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Praca HTEP

W każdej szanującej się firmie produkcyjnej są osoby kontrolujące jakość
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak Ci nie szkoda zdrowia wdychajac ten syf to powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niema już pracy w HTEP - hala płonie...:(( ale współczuje tym ludziom co zostaną z dnia na dzień bez pracy!!! Całe szczęście ,że nie było żadnych ofiar z tego co piszą!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktos wie co dalej?? ja sie do tej pory trzese z nerwow...

NO WLASNIE,CIEKAWE KIEDY SIE POZBBIERAJA I BEDA DZWONIC....

czy ktos wie co z pracownikami?

do pracownikow firmy HTEP POLSKA!!!
ZACZELISCIE JUZ PRACE? JA NADAL CZEKAM AZMNIE WEZWA A NA TROJMIESCIE PISZA ,ZE PRACA JUZ WZNWIONA,JAK TO JEST NAPRAWDE?
tylko niech sie wypowiedza pracownicy a nie zlosliwi komentatorzy.

ja pojechalem dzisiaj na 6 rano bo skonczyl sie ten urlop co kazali wziac. tam pare ludzi w dodatku na 7 i nie ma zadnej konkretnej pracy. takze Henku proponuje w poniedzialek do kadr sie udac niech powiedza wreszcie konkretnie co i jak. ja tam ide.

bardzo dziekuje,pojade.bylem w poniedzialek,ale nie chcieli wpuszczac za brame....ja urlopu nie mam bo na umowie zleceniu jestem,nna probe,umowa leci a ja nie pracuje.

~heniek w poniedzialek juz normalnie wpuszczali w piatek po pozarze nie chcieli wpuscic. nasza brygada godzine stala na mrozie i czekalismy na kogos z kierownictwa. nikt nie przyszedl wiec poszlismy do domow

jutro pojade do kadr,mam nadzieje ,ze ktos tam bedzie,dzieki za info!

Z tego co słyszałem jest tam nowa dyr. finansów która stwarza problemy z płatnościami dla podwykonawców. Więc ja już dziękuje takiej firmie.Jakie warunki pracy... podobno jak w stoczni.

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...