San Marino (1) Restauracja nie oferuje żadnej umowy - pracowałam tam miesiąc, objecali cuda... Byly pracownik kasa fiskalna od marca? (4) Czy to prawda że od marca jest obowiązek wprowadzenia kasy fiskalnej nawet u... ciekawe Obi gdańsk (7) czy pracuje lub pracował ktoś w tym markecie , jakie warunki i jakie zarobki... ciekawy
pomoc domowa do mężczyzny na wózku inwalidzkim (10) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pomoc-domowa-ogl6211469.html... Iza B. Malarz łodzi typu barkas NIEMCY interland (1) Nie polecam kiedys skladalismy tam papiery z kolegami na wyjazd do irlandi i... klksz Ogloszenia dotyczace wspolpracownikow z kontem allegro.... (13) Ogloszenia tego typu coraz czesciej sie pojawiaja, ja mysle a nawet jestem... aneta Amber Nieruchomości (2) czy ktoś pracował w tej firmie i może coś o niej powiedzieć? Z góry dziękuję. outsider kolejna kpina pizzeria5 sopot (2) Ogłoszenie, że poszukują kierowcy z własnym samochodem. Liczba wyświetleń... kpina Sklep Jato w sopocie (1) Pracowal ktos w tym sklepie??Ciekawa jestem czemu co chwile kogos zatrudniaja... klaudia Pracownik infolinii - Play (21) Biuro Playa jest nad realem na kołobrzeskiej w gdańsku przymorze. Mógłby ktoś... niezdecydowany WebWork.3miasto (1) Kolejna ściema, barak jakichkolwiek informacji na temat prowadzonej... ja Referal (4) Zastanawia mnie, czemu z dzialu ogloszen pracy nie znikaja ogloszenie... hjgsag Niezła płaca jak za pracę w BUTIKU ;) (3) panie do butiku erot. Branża / Kategoria: Uroda / Sport / Rekreacja... Ja Cafe Bar Mon Balzac (1) Już po raz trzeci w ciągu ostatniego czasu jest oferta pracy do Cafe Bar Mon... szara animatorka U7 (1) Czy ktoś pracował jako animatorka w u7? matyldzia Praca w norwegii norwegia stoczniowiec (4) Luuuuuudzie co to za firma ktora nie ma num. Telefonu ani nie podaje krs.... M3M jobb-link? czy ktoś zna? (9) czy macie jakieś informacje o tej firmie rekrutacyjnej? znajduje się w... Alinad Zmiana pracy (25) hej. probuje od roku zmienic prace wysylam CV ( nawet zdarzylo mi sie kilka... olka Następna bzdura..ja już nie mogę czytać tych głupot.. (1) Od kilkau do kilkudziesieciu zl dziennie !! Branża / Kategoria: Obsługa... Ja partyart (7) wolontariat? niezłe niezłe... art