Praca dla programisty

Witam :)

Możliwe, że niedlugo będę musiał przenieść się do Trójmiasta. Jestem programistą i tu moje pytanie: jakie są w Trójmieście większe firmy informatyczne? W zasadzie wiem tylko o Intelu, Lufthansa Systems i... no właśnie jest tutaj coś jeszcze?

Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca dla programisty

mniejszych firm jest bardzo dużo. Zależy co byś chciał robić konkretnego bo programista tak jak Informatyk dziś to pojęcie względne

Asseco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

programista c++, java

Atena w Sopocie, Best w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może ktoś z was powie mi, jak zacząć pracę w IT? Chciałabym się przebranżowić, ale nie wiem od czego tak na prawdę zacząć, żeby nie zmarnować czasu.

Nie jest łatwo znaleźć pracę w IT. Początkujący programista musi uzbroić się w cierpliwość. Tutaj: http://kedu.pl/poczatkujacy-programista-gdzie-szukac-pracy-ile-zarabia-poczatkujacy-programista/ znajdziecie artykuł na ten temat. Sprawdźcie, co zrobić, by szybciej wejść w ten świat.

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...