Praca na platformie wiertniczej w Norwegii--ktoś pracował?

Witam!

Czy ktoś pracuje bądź pracował na platformie wiertniczej?
Co jakiś czas pojawia się ogłoszenie i chciałbym się dowiedzieć jakie warunki, praca pewnie nie lekka i czy w ogóle warto ryzykować. Jakieś ubezpieczenie, umowa?
Płaca zachęcająca. Mam stałą pracę ale niestety pracodawca nie wypłaca na czas wynagrodzenia.
Z góry dzięki za info.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca na platformie wiertniczej w Norwegii--ktoś pracował?

zależy kto cię zatrudnia, norweg, polak czy pośrednictwo polskie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mowie jak jest, jest multum kursow oraz jezyk perfekt by w czasie wypadku nie musieli by ci powtarzac ze 100 razy o co biega, na necie sa tylko oszusci i naciagacze... Znasz jezyk to ok, wywolaj sobie na google platforme z bp, shell, czy statoil lub hydro i masz... Proste i powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie nadal myślą, że praca na platformie to tak choć siup łatwy zarobek. Masa kursów, jak wspomniano powyżej, język, badania i inne!
Nie na podstawie, chce pan na platformę? To zapraszam, proszę wziąć swój strój roboczy i od jutra pan startuje. Ludzie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zamiast komentować w ten sposób warto inaczej się wyrazić :) np może są osoby które posiadają taką pracę i mogą opowiedzieć jak to u nich się rozpoczeło , i nie mówię tu tylko o tych którzy mają kursy itp ,ale o tych którzy musieli wszystko zdobyć by podjąć się takiej pracy .
Pozdrawiam

Właśnie o to mi chodzi żeby ktoś napisał jaką drogą iść żeby się dostać do takiej pracy.
Pośrednik polski. Wiem że to ciężki kawałek chleba ale co w Polsce lepiej?
Angielski znam bardzo dobrze.

Inne tematy z forum

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...