Re: Praca przy komputerze - ktos cos wie?
"Ważna sprawa, niektóre osoby, które już się rejestrowały pytały mnie o to, że w trakcie rejestracji na okres próbny muszą wybrać wariant opieki medycznej i czy muszą go od razu opłacić. Wyjaśniam więc, uprzedzając Twoje ewentualne pytanie, że tak, musisz wybrać od razu wariant opieki medycznej dla siebie. Jednak nie musisz go w tej chwili opłacać.
Tak chcę abyś miał opiekę medyczną dla siebie, musisz znać produkt. Popatrz na to z drugiej strony, Po pierwsze: proponuję Ci zarabianie pieniędzy, chcę aby było t 700 zł po pierwszym miesiącu. Zgodzisz się ze mną, że wtedy 40 zł za ochronę Twojego zdrowia to praktycznie tyle co nic ( z doświadczenia wiem nawet, że wybierzesz sobie lepszy wariant ). Ta niewielka inwestycja w stosunku do możliwych zarobków, pozwala spokojnie działać przez pół roku. Partnerzy, których pozyskasz, też powinni korzystać z tej opcji, ilość pozyskanych przez Ciebie Partnerów oraz ich dobre wyniki zwiększają Twoje wynagrodzenie.
Podsumowując: opłacisz sobie wybrany wariant dopiero, gdy wspólnie zadecydujemy o tym, że podejmiesz współpracę i wtedy odeślesz umowę. Rejestracja generuje także Umowę, która jest dla Ciebie Umową Zlecenie Nie masz obowiązku robienia czegokolwiek, ale też nie otrzymasz pieniędzy, gdy Ty lub Twój zespół nie zrobicie nic. Pamiętaj, tylko odesłanie podpisanej umowy zobowiązuje do zapłaty kwoty wybranego abonamentu! Jeśli chcesz wiedzieć więcej o abonamentach medycznych przesyłam Ci w załączeniu zawierający pełną informację folder Opieki Medycznej SIGNUM."
nie wiem czy ja dobrze wszystko opisałam, więc wklejam kawałek maila zwrotnego wysłanego przez innego pana, któremu przekazał mnie Krzysztof Wawrzyński
0
0