Re: Praca u najsłynniejszego Halewicza
Pan H:
- spędza na forum 24 H/ na dobę
- styl pisania z minkami i sarkazmem ma na poziomie gimnazjum/liceum
- pomimo swojego stylu pisania który sugeruje iż ma lat niewiele- Pan H raczy nas historyjkami jakoby znał i pracował we wszystkich możliwych dziedzinach, wiedział o życiu tyle co doświadczony 150 latek po kilku wojnach i znał każdą firme w naszym kraju
- wciąż pojawiają się obrońcy pana H . Jedni sugerują że ma bardzo wiele lat ( jak na używanie minek : ^^ - wątpie by szanujący się, wykształcony i doświadczony mężczyzna w średnim wieku pisał w tak guaniarskim stylu), a inni sugerują że UWAGA jest i nawet kobietą bo rzekomo go znają. A od kiedy kobieta pisze o sobie w rodzaju męskim ? "pracowałem" "napisałem".
Troche to już robi się zabawne i opinie pana H potrafia czasem bardzo ALE TO bardzo bardzo wprowadzić w błąd. Moim zdaniem to konto założone przez głupiego małolata na bezrobociu który za dużo naczytał się w internecie różnych bzdur podczas poszukiwania pracy- pisząc swe opinie używając ciekawych trudnych słów zaciagnietych ze słownika- niestety głupie minki dodawane psują obraz inteligentnego wykształconego faceta którego usilnie stara z siebie tutaj zrobić :)
Pozdrawiam ! I szkoda marnować oczu na opinie tego kogoś/czegoś - bo już tyle wersji na temat jego od różnych obrońców szło, że ciężko mi określić czy to jeszcze człowiek czy bezpłuciowy android :)
10
2