Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz na mysli tą pietruszke za 30 zł.. Kurs za 6 zł to ja miałem z 3miesiace temu. Troszkę koloryzujesz buły kolego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak lubicie wozić na****ne bydło i babcie z pietruszą za 6 zł... to jasne :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kto w temacie to wie że City Drivers jest najlepszą korporacją.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

City Drivers najlepsze taxi w Gdańsku pozostałe korporacje to są dobre w staniu na słupku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po .... jezdzicie jak Wam tak źle i niedobrze? Zmiencie korporacje i tyle. Nie kumam wylewania żali na forum. I tak samo nie rozumiem tego pisania ile to sie w City nie zarabia , no ale to podejrzewam kto pisze:
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ty to masz najeb..ne pod beretem. Ile ty masz lat, że wypisujesz takie teksty?? 16!!!!Jak jesteś kierowca taxi obojętnie jakiej kolporacji jak przeszedłeś psychotesty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem kierowcą City Drivers czytają te opinie to nie do wiary że to my piszemy. Znam kierowców i nikt by te bzdury nie wymyślał. Konkurencja już nie ma pomysłu jak osłabić tą korporacje. Poprostu to jest i**otów pole do popisu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w City-Drivers

Mam z Lidla chcesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam była parówka nic nie rozumiesz, i głupoty wypisujesz. W Lidlu są za10 zł drobiowe polecam. Na aplikacji wiedziałem. Termin przydatności 5 dni przed a nie minut .Podjechał kupił ok . I bez abonamentu.Pokaze paragon.

To ten co lubi parówki.

Więcej kierowców więcej masz parówek w ustach. Dlatego już masz dość i za duże tych parówek. Płacz mała płacz nic to nie pomoże.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie nic nie rozumiesz. Idź do ubera albo Free Now tam zrozumiesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za bełkot. Joker baranie ,przestań ćpać i napisz coś po polsku.

Nazywasz się Ciocia? :)))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem z układu. I Ciebie dymam na kursy. Mam 20 tysiaków miesięcznie. Boli d*psko. Pożal się Krzyskowi. A tak pozatym to idioci jesteście. A może chcesz rade jak zarabiać na taxi? Bo jak narazie to dypa z Ciebie i tak Cię tam walą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To płać lepszy abonament A nie płaczesz tu na forum :))))

Zapomniałeś dodać o niektórych kierowcach, którzy jechali np w stronę Gdyni co widać było po aplikacji że zmieniają strefy i po czym pojawia się terminowka za 5 min. właśnie w Gdyni dziwnym trafem. Po czym kierowca kończy kurs w Gdańsku centrum. Inkasuje za kurs ponad 50 zł. A większość dyma za kursy 10,15,20 zł. Więc pytanie o wysokości lepszego abonamentu trafione.

Napisz jeszcze raz bo nie rozumiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha Ha w City nie na kursów. Takie kity to wciskają tu na forum. A tak pozatym to sam chcesz jezdzić w City? Jak sam chcesz to na słupie stań. I tam opowiadaj te głupoty. Najlepiej to zadzwoń do Krzyśka może potrzebuje manager.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak by tak było naprawdę,to nikt by się nie chwalił tym że tak zarabia. Powód jest prosty czytają to inni i zachęca to do podjecia współpracy z city, co wiąże się z większą ilością kierowców a mniejszą ilością kursów i mniejszymi zarobkami. ludzie przestańcie w to wierzyć że te posty o mega zarobkach piszą kierowcy ktorzy pracują w City. Pomyślnie komu zależy na tym żeby było więcej kierowców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?