Praca w City-Drivers

Witam.
Jest może tutaj ktoś kto dla nich jeździ? Co możecie powiedzieć o pracy? Słyszałem dużo pozytywnych komentarzy i zastawiam się czy nie zacząć dla nich jeździć jeśli byłaby taka możliwość. Praca w nocy tak więc zawsze jest jakieś ryzyko ale czy myślicie, że na tyle duże aby dać sobie z tym spokój?
Pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Praca w City-Drivers

Bardzo inteligentna wypowiedz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ty za bzdety wypisujesz( albo jesteś ślepy, albo z ukladu) chyba wszyscy wiedzą co pracowali w city o układach w wewnątrz np. współpracy dyspozytor kierowca. Prywatne samochody, które dziwnym trafem dostawały lepsze kursy i nigdy nie wypadały z kolejki.

Oj, uwierz mi, że parę rozmów było przez parę miesięcy. I to jeszcze w czasach gdy dopiero zakładaliśmy koguty... Począwszy od typowych złomów typu 406 który latał z połamanymi sprężynami, przez paseratti bez zawiechy, przez parę różnych wynalazków włącznie z anglikami... Jakoś jest to jedyna korpo w której w zamian za baze jeździ wszystko... bez względu na stan i wygląd... Szczególnie po nocy, jak najebańce nie widzą w jakim stanie podjeżdża auto...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ubera to Twój Pan śmieciu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

były CDT co ty wypisujesz za bzdury. Pajac jesteś i tyle. Powiedz to Krzyskowi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

350zł abonament A ile zarobisz zależy od tego czy jesteś inteligentny i pracowity. Ale po Twoich opiniach to jest mało możliwe. Polecam FN tam rozumiesz jak się dyma taxi i doceniasz City
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pamiętaj, ze w przypadku wynajmowanego pojazdu zarabia najpierw firma użyczająca pojazd i dopiero potem obdziela pracownika. Jak kursów nie ma i gotówki kierowca nie przywozi, to z czego mu płacić jak trzeba leasing opłacić XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba też jesteś słaby drivers. Coś chyba nie tak 6 dni minęło, a i tak raportów nie wysłałeś . Dzisiaj jechałem city jako pasażer z kolesiem który jeździ 12 godzin i zmienia się z drugim kolesiem, generalnie młody łepek w granicy dwudziestu paru lat. Jeździ 12 godzin dziennie i dostaje 700 zł tyg. Od właściciela samochodu. Daje to miesięcznie 2800zl za 360 godzin pracy, niecałe 8 zł. na godzinę plus ewentualnie napiwki. Gdzie się nie rozejrzysz po ogłoszeniach na jakim kolejek portalu jako kierowca kat. B wynagrodzenie za pełen etat 160 godz. proponują min 3200 zł. Gdzie tu logika żeby jeździć na taxi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja pracuje w city i mam pytanie . ile kosztuje abonament miesięczny w city, aby zarobić dniówki tak wysokie jak opisywane są powyżej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie trzeba nawet gadać, wystarczy zobaczyć co podjedzie :) i czy dojedzie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty chyba już za długo jeździsz, zrób sobie przerwę. Nie jeżdżę na żadnym uberze, chce dorobić na taxi po pracy i weekendy, i jestem ciekaw czy to jest opłacalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak z tymi raportami wyślesz??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na czysto 1/2 etatu

Kursów tyle że brakuje kierowców

Zamów sobie City i porozmawiaj z kierowcami wyrobisz sobie opinie o City Drivers. A nie te farmazony czytać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj sobie luż. Niech piszą sobie co chcą kto jeździ w City to wie jak jest.

To co się wymandrzasz jak nie jesteś taksówkarzem. Dzieciaku wejdź na forum swojego ubera i tam pisz sobie. Komorowski a może Duda czy Kwaśniewski.

Na pełny etat taxi to dość ryzykowna zabawa. Fakt dobrze jest w sezonie , a potem przychodzą chudsze miesiące A ZUS i bazę musisz płacić. Z resztą w styczniu wchodzą zmiany w przepisach na Twoim miejscu wstrzymalbym się i zobaczył jak wyklaruje się rynek taxi po tym okresie.
Chyba ze chcesz tylko dorabiać to wtedy spoko

poproś przy okazji o koszty :) bo to co masz na kasie to jedno, a paliwo, auto, serwis comiesięczny to drugie :) Dodaj zus przy okazji, możliwą księgową jak nie lecisz na karcie, itp...

Jak to będziesz miał to podziel obrót przez ilość km robionych przez miesiąc z zaznaczeniem ile godzin pękasz na mieście iw tedy ci wyjdzie czy jest to opłacalne.

Nie mówię, że nie. Ale bądź świadomy, że żeby zarobić 2 stówki na czysto to często musisz zrobić 300-400zł obrotu. A to oznacza nie kilka ale kilkanaście godzin bycia w pracy...

komorowskirafal@o2.pl jak możesz podeślij z września dzx z góry. Zastanawiam się nad jazdą w city . Czy to jest opłacalne pracować jako kierowca taxi w tych czasach, gdzie konkurencja jest olbrzymia. I moda na ubiera.

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...